Άλλων Επιχειρήσεων/ Φορέων

Το ALBA στηρίζει το TEDxUniversity of Piraeus 2014 προσφέροντας 2 υποτροφίες για το Professional Diploma in Digital Marketing

To ALBA Graduate Business School at The American College of Greece υποστηρίζει ενεργά το TEDx University of Piraeus 2014 με θέμα "Time Voyagers" προσφέροντας μια πλήρη και μία μερική υποτροφία (50%), για το Professional Diploma in Digital Marketing.

Όλοι οι συμμετέχοντες του TEDxUniversity of Piraeus, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 26 Απριλίου, στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, μπορούν να κάνουν αίτηση για τη συγκεκριμένη υποτροφία. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το χρόνο και τις ιδιαιτερότητες της κλήρωσης επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του ALBA και τη συγκεκριμένη αναφορά στο section News.

Το καινοτόμο αυτό πρόγραμμα κατάρτισης, διάρκειας 30 ωρών, απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να εξοικειωθούν με τα νέα δεδομένα και τις προκλήσεις της αγοράς, και να μάθουν να σχεδιάζουν αποτελεσματικές στρατηγικές στα Ψηφιακά Μέσα. Το πρόγραμμα προσφέρεται σε συνεργασία με τη socialab και φέρει την πιστοποίηση του Digital Marketing Institute.

Για να κλείσετε θέση στο TEDxUniversity of Piraeus 2014 επισκεφτείτε το www.tedxuniversityofpiraeus.com/index.php/tickets