Άλλων Επιχειρήσεων/ Φορέων

H PROFILE xoρηγός στο συνέδριο Wealth Management της ComPeer στο Λονδίνο

Η PROFILE, διεθνής εταιρεία ανάπτυξης χρηματοοικονομικού λογισμικού, χορηγεί το ετήσιο συνέδριο διαχείρισης επενδύσεων Wealth Management της ComPeer, που πραγματοποιείται στις 24 Ιουνίου μεταξύ 08:00 και 13:00 στο Merchant Taylors' Hall, στο Λονδίνο. Στα πλαίσια του συνεδρίου στελέχη της PROFILE θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τις καινοτόμες και πελατοκεντρικές λύσεις της εταιρείας που καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες των Wealth Management εταιριών.

Οι εργασίες του συνεδρίου θα επικεντρωθούν φέτος στην παρουσίαση προτάσεων προς τους επαγγελματίες του χώρου για την βέλτιστη αντιμετώπιση των ανησυχιών, αναφορικά με τους καινούργιους κανονισμούς και τις μεταβαλλόμενες συνθήκες που χαρακτηρίζουν το συγκεκριμένο τομέα στο Ηνωμένο Βασίλειο, ενώ ταυτόχρονα, θα παρουσιαστούν οι ευκαιρίες ανάπτυξης σε μια ανοδική αγορά. Σημειώνεται ότι τα τελευταία 23 χρόνια η ComPeer οργανώνει ετήσια έρευνα αξιολόγησης επιδόσεων των επιχειρήσεων του κλάδου και παρουσιάζει  τα αποτελέσματα της στο συγκεκριμένο  συνέδριο.  

Έχοντας υλοποιήσει σημαντικές επενδύσεις στην δημιουργία νέων καινοτόμων λύσεων, η PROFILE, ανταποκρίνεται αποτελεσματικά στις απαιτήσεις των σύγχρονων μοντέλων διαχείρισης επενδύσεων, με ένα ανταγωνιστικό εύρος λύσεων για την κάλυψη των απαιτήσεων των Wealth Management εταιρειών.

Η PROFILE θα παρουσιάσει την καταξιωμένη πλατφόρμα IMSplus, μια βραβευμένη front-to-back office πλατφόρμα διαχείρισης επενδύσεων, που διαθέτει προηγμένη λειτουργικότητα για portfolio management, advisory εργαλεία, πλούσιο dashboard και CRM λειτουργίες. Το Axia, τη νέα, front-to-middle, web-based, omni-channel λύση για Wealth Managers που μπορεί να εγκατασταθεί είτε ως hosted εφαρμογή, είτε on-premises, προσφέροντας μοναδική ευελιξία στον οργανισμό χωρίς την ανάγκη για εσωτερική ΙΤ υποδομή. Τέλος, το Mobius Wealth, τη προηγμένη front-end πλατφόρμα διαχείρισης επενδύσεων από κινητές συσκευές που επιτρέπει διασύνδεση με οποιοδήποτε τρίτο σύστημα.

Επενδύοντας συστηματικά σε νέες τεχνολογίες και παρακολουθώντας τις τάσεις της αγοράς, η PROFILE εμπλουτίζει σημαντικά το εύρος και τις λειτουργίες των λύσεων της. Οι συγκεκριμένες λύσεις μπορούν να συνδεθούν με legacy  συστήματα για να παρουσιάσουν δεδομένα, να διαχειριστούν πελάτες, χαρτοφυλάκια, έγγραφα και για να αποκτήσουν πρόσβαση στις αγορές με χρήση δυναμικών και εύχρηστων front-end εργαλείων, ενώ επιτρέπουν στον οργανισμό να προσαρμόσει τις συγκεκριμένες λύσεις  αναλόγως των απαιτήσεων του. Επίσης, παρέχουν δυνατότητα υλοποίησης ως «end-to-end» σύστημα προσφέροντας μεγαλύτερη ευελιξία και quick time-to-market με νέα προϊόντα στους οργανισμούς καθώς και τη δυνατότητα για client data consolidation και reporting  ικανοποιώντας τις ανάγκες απαιτητικών πελατών.

Περισσότερες πληροφορίες και δυνατότητα εγγραφής στο ακόλουθο link:  http://www.compeer.co.uk/event/wealth-management-the-yearly-review-22.htm