Άλλων Επιχειρήσεων/ Φορέων

Η MasterCard υποστηρίζει τη γρήγορη και εύκολη έκδοση εισιτηρίων για τις μετακινήσεις στην Αθήνα

Η MasterCard σε συνεργασία με τη Masabi -τον παγκόσμιο ηγέτη στο mobile ticketing για μετακινήσεις- κάνει τις μετακινήσεις στην Αθήνα πιο γρήγορες και πιο εύκολες, με την εφαρμογή “TfA ticketsγια τις Συγκοινωνίες Αθηνών. Μέσω της πλατφόρμας mobile ticketing της Masabi, JustRide, οι επιβάτες μπορούν πλέον να αγοράζουν τα εισιτήρια για τις καθημερινές τους μετακινήσεις, όπου κι αν βρίσκονται. Παράλληλα, η τεχνολογία πληρωμών της MasterCard προσφέρει γρήγορες και ασφαλείς συναλλαγές στους χρήστες της εφαρμογής.

Περισσότεροι από 25.000 κάτοικοι της Αθήνας έχουν ήδη αγκαλιάσει τη νέα αυτή εφαρμογή, αγοράζοντας καθημερινά εισιτήρια για όλα τα Μέσα των Συγκοινωνιών Αθηνών, για άμεση ή μελλοντική χρήση στα smartphone ή στα tablet τους, καθιστώντας την εφαρμογή μία εκ των πλέον δημοφιλών στο App Store της Apple και στο Google Play για Android.

Κινήσου στην πόλη με το κινητό σου!

Τώρα μπορείς να μετατρέψεις,  με τρία απλά βήματα, το smartphone ή το tablet σου σε ηλεκτρονικό εισιτήριο για τις Συγκοινωνίες Αθηνών:

  1. Σκάναρε το QR CODE και κατέβασε τη δωρεάν εφαρμογή
    “TfA tickets” ή κατέβασε την από το App Store της Apple ή το Google Play για Android.
  1. Καταχώρησε την κάρτα πληρωμών σου.
    (Χρεωστική, πιστωτική ή προπληρωμένη)
  1. Αγόρασε το εισιτήριό σου.

Η εφαρμογή “TfA tickets” διευκολύνει την καθημερινότητα των επιβατών, κάνοντας την έκδοση εισιτηρίων ταχύτερη και πιο βολική, αφού πλέον η αγορά μπορεί να γίνει στο σπίτι, στο δρόμο και λίγο πριν την είσοδο σε όλα τα Μέσα των Συγκοινωνιών Αθηνών.

Η MasterCard απαλλάσσει τους επιβάτες από τα μετρητά και προσφέρει ασφαλείς και γρήγορες αγορές εισιτηρίων, χωρίς καμιά επιπλέον χρέωση. Με το “TfA tickets” οι ουρές στα εκδοτήρια εισιτηρίων αποτελούν πια παρελθόν.