Άλλων Επιχειρήσεων/ Φορέων

Νέος Διευθύνων Σύμβουλος Deloitte Ελλάδος ο Δημήτρης Κουτσόπουλος

Η Deloitte Ελλάδος ανακοινώνει ότι τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου αναλαμβάνει ο Δημήτρης Κουτσόπουλος, αντικαθιστώντας τον Γεώργιο Δ. Καμπάνη ο οποίος παραμένει Global Leader Shipping & Ports της Deloitte Global. Παράλληλα, ανανεώνεται η θητεία του Προέδρου της εταιρίας Μιχάλη Χατζηπαύλου.

Ο Δημήτρης Κουτσόπουλος, σημαντικό στέλεχος στην ηγεσία της Deloitte Ελλάδος εδώ και περισσότερα από 16 χρόνια, διατηρεί τη θέση του Consulting Managing Partner και Consumer Business Industry Leader της εταιρίας.

Ο Δημήτρης Κουτσόπουλος είναι Οικονομολόγος με πτυχίο BSc του Οικονομικού Πανεπιστημίου της Ουαλίας (Cardiff Business School) και κάτοχος δύο μεταπτυχιακών τίτλων σπουδών από το Πανεπιστήμιο του Westminster σε Διεθνή Χρηματοοικονομική και σε Διεθνή Διοίκηση Επιχειρήσεων. Είναι επίσης Ορκωτός Ελεγκτής Λογιστής στην Ελλάδα, αλλά και στο Ηνωμένο Βασίλειο (FCCA – Fellow Chartered Certified Accountant). Έχει καθοδηγήσει πολυάριθμα έργα Ελέγχου (Audit), Ειδικού Χρηματοοικονομικού Ελέγχου (Due Diligence), Χρηματοοικονομικής και Λειτουργικής Αναδιάρθρωσης (Corporate Recovery & Reorganisation Services), μελέτες Βιωσιμότητας (Feasibility Studies) και Χρηματοοικονομικές Επισκοπήσεις (IBRs) για λογαριασμό πελατών, του ιδιωτικού, του δημοσίου τομέα αλλά και των μεγαλύτερων ελληνικών τραπεζών.

Ο κ. Μιχάλης Χατζηπαύλου, Πρόεδρος Deloitte Ελλάδος και ιδρυτικό στέλεχος της εταιρίας, δήλωσε: «Με χαρά καλωσορίζουμε την ανάδειξη του Δημήτρη ως CEO της εταιρίας μας στην Ελλάδα. Αυτό αποτελεί και ιστορικό γεγονός για εμάς, μια και για πρώτη φορά στην ιστορία της Εταιρίας αναλαμβάνει την θέση αυτή μη ιδρυτικό στέλεχος. Ευχόμαστε στον Δημήτρη κάθε επιτυχία για τη διατήρηση της εταιρίας μας σε ηγετική θέση στην Ελλάδα».

Ο κ. Δημήτρης Κουτσόπουλος, νέος Διευθύνων Σύμβουλος Deloitte Ελλάδος δήλωσε για τη νέα του θέση: «Αποτελεί πολύ μεγάλη τιμή για εμένα η ανάληψη της θέσης του CEO της Deloitte Ελλάδος, μια εταιρία που διακρίνεται για την ποιότητα και την κουλτούρα της. Ο πήχης είναι πολύ ψηλά και οι προκλήσεις των καιρών μεγάλες. Είμαι σίγουρος ότι η ποιότητα και το δυναμικό των στελεχών μας θα συμβάλλει στην περαιτέρω ανάπτυξη της εταιρίας μας και στην επίτευξη των στρατηγικών μας στόχων».