Άλλων Επιχειρήσεων/ Φορέων

Η οικογένεια των Lenovo YOGA προάγει την ευελιξία και τη διαδραστικότητα ακόμα περισσότερο με Νέες Τεχνολογίες

Η Lenovo (HKSE: 992) (ADR: LNVGY) ανακοίνωσε στο International Consumer Electronics Show του 2015 τη νέα σειρά των  YOGA convertibles και tablets με νέες τεχνολογίες που οδηγούν την ευελιξία και τη διαδραστικότητα σε ένα νέο επίπεδο. Η σειρά περιλαμβάνει το λεπτό και ελαφρύ YOGA 3 σε μοντέλα 11 και 14 ιντσών (σε ένα σασί 13 ιντσών) φτιαγμένο ειδικά για τους πάντα εν κινήσει και ψηφιακά «αχόρταγους» καταναλωτές του σήμερα, το ThinkPad YOGA 12 ιντσών βελτιστοποιημένο για επιχειρήσεις, τα 14 και 15 ιντσών μοντέλα για  την κατηγορία των ‘prosumers’ καθώς και το 8 ιντσών YOGA Tablet 2 με Windows, που φέρει την τεχνολογία  Lenovo “AnyPen” η οποία μετατρέπει σχεδόν κάθε στυλό ή μολύβι σε εργαλείο γραφής για Tablet.

Η απόλυτη εμπειρία αφής, η τεχνολογία “AnyPen” της Lenovo μετατρέπει τα στυλό και τα μολύβια σε εργαλεία γραφής για Tablets

Το 8 ιντσών YOGA Tablet 2 με Windows που χαρακτηρίζεται από την τεχνολογία “AnyPen” επεκτείνει την παράδοση της οικογένειας Yoga: το hardware όχι μόνο προσαρμόζεται στους καταναλωτές με τις τέσσερεις λειτουργίες του αλλά επίσης παρέχει και μία νέα καινοτόμο λύση γραφής που δίνει στους καταναλωτές έναν καλύτερο τρόπο να αλληλεπιδρούν με τη συσκευή τους, γεγονός που το διαχωρίζει από τα άλλα tablets.

Με την τεχνολογία Lenovo “AnyPen”, κάθε στυλό ή μολύβι μετατρέπεται σε εργαλείο γραφής – δεν απαιτείται γραφίδα. Οι καταναλωτές μπορούν να επιλέξουν όποιο εργαλείο επιθυμούν και να το χρησιμοποιήσουν απευθείας στην οθόνη αφής για εύκολη πλοήγηση αντί να χρησιμοποιήσουν το δάχτυλό τους. Η τεχνολογία “AnyPen” της Lenovo καθιστά τη χειρόγραφο γραφή σε tablet τόσο ρεαλιστική σαν να γράφει κανείς σε ένα κομμάτι χαρτί.  Οι χρήστες θα βρουν την τεχνολογία αυτή ιδιαίτερα βολική δεδομένου ότι οι μικρότερες συσκευές με οθόνη απαιτούν πιο ακριβή πλοήγηση από ότι μπορεί να προσφέρει το δάχτυλο του χεριού τους. Την ίδια στιγμή, η Lenovo “AnyPen” τεχνολογία εξαλείφει το κόστος της αντικατάστασης μίας χαμένης γραφίδας που θα πρέπει να αγοραστεί ξεχωριστά. 

Ως μέλος της οικογένειας Yoga Tablet 2 όπως ανακοινώθηκε το φθινόπωρο του 2014, το Yoga Tablet 2 8 ιντσών με Windows κέρδισε την αναγνώριση με τις βελτιώσεις του πάνω στο αρχικό Yoga Tablet. Όχι μόνο έχει τέσσερις μοναδικές λειτουργίες σε αντίθεση με οποιαδήποτε άλλη ταμπλέτα στην αγορά - Hold, Tilt, Stand και Hang – παρέχοντας στους χρήστες επιπλέον τρόπους για να κάνουν περισσότερα, αλλά επίσης δίνει τη δυνατότητα για μια απαράμιλλη εμπειρία ψυχαγωγίας. Εξοπλισμένο με δύο μπροστινά ηχεία, μείωση θορύβου Wolfson Master Hi-Fi και ήχο Dolby, αυτό το μικρό tablet παρέχει μεγάλες δυνατότητες ψυχαγωγίας. Με τα Windows 8.1, την 8 ιντσών FHD οθόνη και τον επεξεργαστή Intel® Atom™, οι χρήστες μπορούν να επιτύχουν την τέλεια ισορροπία μεταξύ εργασίας και παιχνιδιού. Οι καταναλωτές θα εκτιμήσουν την εξαιρετικά μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας του που αγγίζει τις 15 ώρες.

YOGA 3 – Ευέλικτη συσκευή για τους καταναλωτές του σήμερα

Το νέο YOGA 3 παρέχει στους καταναλωτές ακόμα μεγαλύτερη ευελιξία με τις επιλογές των 11 ιντσών και του νέου μοντέλου των 14 ιντσών με οπίσθια φωτιζόμενη οθόνη.  Και τα 2 μοντέλα έχουν λεπτό (envelope thin) design, μετρώντας λιγότερα από 18,3 χιλιοστά πάχος. Στην πραγματικότητα, το μεγαλύτερο 14 ιντσών μοντέλο δίνει στους χρήστες περισσότερη επιφάνεια οθόνης ενώ παραμένει εξαιρετικά λεπτό και ελαφρύ σε ένα σασί 13 ιντσών. Μόλις 15,8 χιλιοστά λεπτό και ζυγίζοντας 1.1kg, το μοντέλο 11 ιντσών παραμένει το ελαφρύτερο στην οικογένεια Yoga. Και τα δύο διαθέτουν τον κλασικό Yoga σχεδιασμό με άρθρωση που επιτρέπει ευελιξία 360 μοιρών και προσφέρει στους καταναλωτές τέσσερις ειδικές λειτουργίες - Laptop, Stand, Tent και Tablet. Η Lenovo τελειοποίησε την άρθρωση ώστε τώρα να ανοίγει και να κλείνει πιο ομαλά και επίσης επιτρέπει  στην οθόνη να είναι επίπεδη στις 180°.

Περισσότερο από απλά όμορφα, τα νέα YOGA convertibles έχουν ισχυρούς έως 5ης γενιάς επεξεργαστές Intel® Core™ i7 στο μοντέλο των 14 ιντσών, Windows 8.1, οθόνη FHD και γρήγορο 802.11 A/C WiFi. Η ισχυρή απόδοση αξίζει και εξαιρετικά δυνατό και καθαρό ήχο, και έτσι η Lenovo εξοπλίζει το  YOGA 3  με stereo ηχεία και Waves audio. Και για μια πιο προσαρμοσμένη και έξυπνη εμπειρία, η Lenovo περιλαμβάνει το έξυπνο λογισμικό ‘Harmony’. Το ‘Harmony’ βοηθά τους χρήστες να ανακαλύψουν και να προσαρμόσουν εφαρμογές και περιλαμβάνει αυτόματη ρύθμιση φωτεινότητας κατά την ανάγνωση ενός βιβλίου, επιτρέπει τον έλεγχο μέσω κίνησης ή βελτιστοποιεί τις ρυθμίσεις ήχου σε συγκεκριμένα modes και προτείνει νέες εφαρμογές.

Οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν από μια σειρά διασκεδαστικών επιλογών χρωμάτων, συμπεριλαμβανομένου του εντυπωσιακού πορτοκαλί Clementine Orange, του ασημί Platinum Silver, του νέου λευκού Chalk White ή του μαύρου Ebony Black.

ThinkPad YOGA – προετοιμάζει τους επαγγελματίες με δύο νέες ισχυρές καινοτομίες

Η Lenovo δημιούργησε τα νέο ThinkPad YOGA 12 ιντσών, 14 ιντσών και 15 ιντσών για να καλύψει τις ανάγκες των επιχειρήσεων και των επαγγελματιών καταναλωτών, επιτυγχάνοντας μια τέλεια ισορροπία μεταξύ της παραγωγικότητας και ενός σπουδαίου υπολογιστή για προσωπική χρήση. Φτιαγμένο για το γραφείο, το σπίτι ή και για φοιτητές, το ThinkPad YOGA παρέχει φορητή ευελιξία που χαρακτηρίζεται από τη νέα τεχνολογία «ActivePen» σε επιλεγμένα μοντέλα, μαζί με τον κομψό σχεδιασμό και τα βελτιωμένα επιχειρηματικά χαρακτηριστικά συμπεριλαμβανομένης μιας προαιρετικής 3D κάμερα στο Yoga ThinkPad 15.

Επιλεγμένα μοντέλα ThinkPad YOGA διαθέτουν το προαιρετικό «ActivePen» χαρακτηριστικό για εύκολη και με ακρίβεια γραφή με το χέρι. Ιδανικό για χειρόγραφες σημειώσεις, αποστολή μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή δημιουργία παρουσιάσεων, το «ActivePen» μιμείται την πραγματική γραφή ενός χρήστη σε χαρτί. Το YOGA 12 συνεχίζει να προσφέρει την επιλογή ψηφιακού στυλό που παρέχει μια εσωτερική θέση για την γραφίδα. Το ThinkPad δημιουργεί μια πρωτοποριακή εμπειρία γραφής, ανεξάρτητη από την τεχνολογία της γραφίδας.

Με τέσσερεις λειτουργίες και μπαταρία που διαρκεί όλη μέρα, οι χρήστες μπορούν να γράψουν ψηφιακά ή να απολαύσουν οποιαδήποτε από τις λειτουργίες του ThinkPad YOGA: να πληκτρολογήσουν ή να γράψουν σε λειτουργία Laptop, να κρατήσουν σημειώσεις στη λειτουργία Tablet, να παρουσιάσουν σε συναδέλφους σε θέση Stand ή απλά να χαλαρώσουν παρακολουθώντας μια ταινία σε λειτουργία Tent. Παράλληλα, το ‘Lift and Lock’ πληκτρολόγιο κάνει την εναλλαγή μεταξύ λειτουργίας Laptop και Tablet πολύ εύκολη χωρίς την ακούσια πληκτρολόγηση.

Λεπτές και ελαφριές στα μόλις 19mm και λιγότερο από 1.5kg στο μοντέλο των 12 ιντσών, αυτές οι στυλάτες συσκευές έρχονται σε μαύρο χρώμα με ένα ελκυστικό πληκτρολόγιο με οπίσθιο φωτισμό, καθώς και οθόνη αφής FHD.

Το ThinkPad YOGA διαθέτει επίσης άλλη μια νέα τεχνολογία που βοηθά τις μικρές επιχειρήσεις: μια ενσωματωμένη κάμερα 3D. Η πρώτη τρισδιάστατη κάμερα της Lenovo σε φορητό υπολογιστή, έρχεται προαιρετικά για το μοντέλο των 15 ιντσών. Σήμερα, οι 3D κάμερες χρησιμοποιούνται από τις επιχειρήσεις για μια πιο προσωπική εμπειρία conferencing και για τη σάρωση μικρών αντικειμένων για εφαρμογές 3D εκτύπωσης.

Το ThinkPad YOGA είναι έτοιμο για δουλειά με ισχυρό επεξεργαστή 5ης γενιάς Intel® Core™ i7, Windows 8.1 με το προαιρετικό vPro για διαχειριζόμενα περιβάλλοντα (12 ίντσες μόνο), μεγάλη αποθηκευτική δυνατότητα έως 1 TB και Dolby Home Theatre v4.

Τα μοντέλα ThinkPad YOGA επεκτείνουν τη συνολική εμπειρία χρήσης με την εφαρμογή SHAREit της Lenovo που βοηθά τον εύκολο διαμοιρασμό αρχείων μεταξύ των συσκευών. Οι χρήστες μικρών επιχειρήσεων μπορούν να επιλέξουν να λαμβάνουν υποστήριξη μέσω των Υπηρεσιών Lenovo για τις συσκευές ThinkPad YOGA convertibles, επιλέγοντας ανάμεσα σε μια ποικιλία υπηρεσιών: Προστασία από τυχαία Ζημιά, Εγγύηση Αναβάθμισης, προτεραιότητα τεχνικής υποστήριξης και άλλα.

Δηλώσεις

«Καθώς ο τρόπος ζωής των χρηστών εξελίσσεται και αλλάζει, το ίδιο κάνει και η σειρά των YOGA convertibles και tablets», δήλωσε ο Dilip Bhatia, Αντιπρόεδρος Μάρκετινγκ PC Group, Lenovo παγκοσμίως. «Τα τελευταία προϊόντα μας συνδυάζουν τις νέες τεχνολογίες γραφής και τεχνολογίες 3D κάμερας με την ευελιξία, την απόδοση και μια πιο προσαρμοστική εμπειρία computing για την οποία είναι γνωστά τα προϊόντα της οικογένειας Yoga. Όλα τα παραπάνω συνεισφέρουν στο να ανταποκρίνονται τα PC όλο και περισσότερο στις ανάγκες σας.»

«Η Intel και η Lenovo έχουν μια μακρά ιστορία στενής συνεργασίας για να προσφέρουν συναρπαστικές συσκευές που ανταποκρίνονται στις μεταβαλλόμενες ανάγκες τόσο των καταναλωτών όσο και των επιχειρήσεων», δήλωσε ο Kirk Skaugen, Senior Vice President της Intel και Γενικός Διευθυντής του PC Client Group. «Με την αξιοποίηση του επεξεργαστή Intel Atom και των 14nm-based Core M και 5ης γενιάς Intel Core επεξεργαστών, η οικογένεια των Yoga είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα του τι πιστεύουμε ότι είναι δυνατό όταν υπάρχει η Intel σε μια συσκευή».

Διαθεσιμότητα3

Τα 8 ιντσών YOGA Tablet 2 με Windows, τα YOGA  3 11 ιντσών and 14 ιντσών, τα ThinkPad YOGA 12ιντσών και 15 ιντσών και το ThinkPad YOGA 14 ιντσών θα είναι διαθέσιμα από το 1ο τρίμηνο του 2015.

Περισσότερες πληροφορίες για το CES Press Kit της Lenovo διαθέσιμες στο: http://news.lenovo.com/CES2015. Ακολουθείστε τη συνομιλία στο Twitter @Lenovo χρησιμοποιώντας  #LenovoCES, #yoga3pro, #thinkpad και #yoga.

Κάθε αγώγιμο αντικείμενο με στρογγυλή μεταλλική  ή από γραφίτη άκρη  μεγαλύτερο από 1mm σε διάμετρο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να γράψετε στην οθόνη.

2 οι επιλογές χρώματος διαφέρουν ανάλογα με το μοντέλο.

3 Οι τιμές δεν περιλαμβάνουν φόρους ή έξοδα μεταφοράς, μπορούν να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση και συνδέονται με συγκεκριμένους όρους και προϋποθέσεις. Οι τιμές μεταπώλησης μπορεί να διαφέρουν. Οι τιμές δεν περιλαμβάνουν όλα τα χαρακτηριστικά διαφήμισης. Όλες οι προσφορές υπόκεινται σε διαθεσιμότητα. Τα προϊόντα μπορούν να είναι διαθέσιμα μόνο σε επιλεγμένες αγορές. Η Lenovo διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλει τις προσφορές των προϊόντων και των προδιαγραφών ανά πάσα στιγμή χωρίς προειδοποίηση.