Άλλων Επιχειρήσεων/ Φορέων

Διαχείριση κρατήσεων για ξενοδοχεία & ενοικιαζόμενα δωμάτια στο cloud

Το Business Cloud Ξενοδοχειακό, η πρώτη 100% Ελληνική cloud εφαρμογή διαχείρισης επιχειρήσεων φιλοξενίας, προχώρησε σε νέα έκδοση με σημαντικά νέα χαρακτηριστικά και καινοτομίες.

Ο ανταγωνισμός στο χώρο της φιλοξενίας είναι ιδιαίτερα σκληρός και ανεξάρτητα από το μέγεθος, κάθε επιχείρηση καλείται να παρέχει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στους επισκέπτες. Η διαχείριση κρατήσεων δωματίων είναι μία διαδικασία που πολλά καταλύματα κάνουν ακόμη χειρόγραφα, κάτι αρκετά χρονοβόρο και με συχνά λάθη. Η ξενοδοχειακή εφαρμογή του Business Cloud, είναι μία πλατφόρμα προσβάσιμη από υπολογιστή, ταμπλέτα ή κινητό, που διαχειρίζεται εύκολα και γρήγορα τις κρατήσεις. Πλήρης έλεγχος και ενημέρωση δωματίων, προκαταβολών, προθέσεων κράτησης, πελατολογίου και τιμών ανά περίοδο και ανά πρακτορείο. Όλοι οι χρήστες βλέπουν την ίδια οθόνη προγραμματισμού και οι ενημερώσεις γίνονται σε πραγματικό χρόνο.

Με νέα βελτιωμένη έκδοση, για να καλύψει τη συνεχώς μεταβαλλόμενη αγορά και τις αυξανόμενες απαιτήσεις του κλάδου, το Business Cloud προσφέρει πλέον δυνατότητα προσθήκης online φόρμας κράτησης στο υπάρχον site του κάθε καταλύματος, δημιουργία καθημερινού προγράμματος καθαριότητας, αναβαθμισμένα στατιστικά και φυσικά απευθείας τιμολόγηση. Μία όλα-σε-ένα πλήρης cloud εφαρμογή για ξενοδοχεία και ενοικιαζόμενα δωμάτια, που ο σύγχρονος επαγγελματίας του κλάδου της φιλοξενίας σήμερα χρειάζεται.

Η ξενοδοχειακή εφαρμογή του Business Cloud, μπορεί να καλύψει κάθε σύγχρονη ανάγκη ενός καταλύματος, από μόλις 4,90 ευρώ ανά δωμάτιο το χρόνο. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλέσουν στο 801 11 CLOUD (25683) για παρουσίαση και δωρεάν λογαριασμό.