Άλλων Επιχειρήσεων/ Φορέων

Εγκαίνια για την «Ψηφιακή Τάξη» της Samsung στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Μοσχάτου

Η Samsung Electronics Hellas συμμετείχε σε εκδήλωση που πραγματοποίησε το 2ο Δημοτικό Σχολείο Μοσχάτου, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα του Παιδιού. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, παρουσία του δημάρχου Μοσχάτου-Ταύρου, κ. Ανδρέα Ευθυμίου, πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της «Ψηφιακής Τάξης» που έχει εγκατασταθεί στο σχολείο από τη Samsung.

Τόσο οι μαθητές, όσο οι δάσκαλοι και οι γονείς, είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τις δυνατότητες που προσφέρονται στην εκπαίδευση μέσω της τεχνολογίας, κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του εξοπλισμού της «Ψηφιακής Τάξης». Ο εξοπλισμός αυτός αποτελείται από διαδραστικό πίνακα, υπολογιστές και tablets, ενώ ταυτόχρονα παρέχεται η απαραίτητη τεχνική υποστήριξη και εκπαίδευση. Με την «Ψηφιακή Τάξη», μαθητές και δάσκαλοι έχουν πρόσβαση σε τεχνολογικές δεξιότητες και γνώσεις, απαραίτητα εφόδια για τη νέα ψηφιακή εποχή.

«Η Samsung επιθυμεί να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στην παροχή ευκαιριών επιμόρφωσης προς τους νέους. Αυτό το επιτυγχάνουμε, παρέχοντας πρόσβαση σε νέες τεχνολογίες, στην ανάπτυξη δεξιοτήτων και σε εκπαίδευση τόσο δασκάλων όσο και μαθητών μέσω μακροπρόθεσμων προγραμμάτων στα σχολεία, καθώς και με επιπλέον επιμόρφωση. Μεταξύ του 2013 και του 2014, το πρόγραμμα της Samsung έχει ωφελήσει περισσότερους από 4.000 μαθητές και 1.000 δασκάλους σε 6 πόλεις σε όλη την Ελλάδα» ανέφερε ο κ. Μιχάλης Μόσχος, Marketing Director της Samsung Electronics Hellas.