Άλλων Επιχειρήσεων/ Φορέων

Νέα αποκλειστική συμφωνία συνεργασίας Nova - ΗΒΟ®!

Η Nova ανακοινώνει τη σύναψη αποκλειστικής συμφωνίας συνεργασίας με την ΗΒΟ®, τη μεγαλύτερη εταιρεία παραγωγής και διάθεσης τηλεοπτικού περιεχομένου της Αμερικής. Από το ξεκίνημα της το 1972 μέχρι και σήμερα, η ΗΒΟ® έχει παράγει και διαθέσει στην παγκόσμια τηλεοπτική αγορά μια σειρά από επιτυχημένες ταινίες, σειρές, μίνι-σειρές και ντοκιμαντέρ, που σταθερά αποσπούν τις σημαντικότερες διακρίσεις από κορυφαίους κινηματογραφικούς θεσμούς, όπως και τα Βραβεία Χρυσής Σφαίρας και τα SΑG Awards.

Με αυτή την αποκλειστική συμφωνία, η Nova εξασφαλίζει για τους συνδρομητές της σε Ελλάδα και Κύπρο, την πρώτη τηλεοπτική προβολή για όλες τις ταινίες, τις καλύτερες σειρές, όπως και επιλεγμένα ντοκιμαντέρ παραγωγής ΗΒΟ®, τα οποία θα μεταδίδονται κατ’ αποκλειστικότητα στα κανάλια Novacinema και Novalifε. Το περιεχόμενο της ΗΒΟ® θα είναι επίσης διαθέσιμο μέσω των υπηρεσιών Nova On Demand και Nova GΟ.

Από τις νέες παραγωγές της ΗΒΟ®, οι συνδρομητές της Nova θα απολαύσουν πρώτοι τους πολύαναμενόμενους νέους κύκλους των σειρών που γνωρίζουν παγκόσμια επιτυχία, «Game of Thrones» και «True Detective», μόλις 48 ώρες μετά την προβολή τους στην Αμερική, καθώς επίσης και τους επόμενους κύκλους των νέων σειρών «The Leftovers» και «Silicon Valley». Στη νέα τηλεοπτική σεζόν, θα προβληθεί μεταξύ άλλων από τα κανάλια της Nova, η νέα ξεχωριστή μίνι-σειρά «Olive Kitteredge», βασισμένη στο ομώνυμο, βραβευμένο με Pulitzer, μυθιστόρημα της Elizabeth Strout, με τους Frances McDormand, Richard Jenkins και Bill Murray. Επίσης, θα προβληθούν οι ταινίες «Bessie» με την Queen Latifah στο ρόλο του μύθου της μουσικής μπλουζ, Bessie Smith, η κωμωδία «Hello Ladies: The Movie» που είναι βασισμένη στην επιτυχημένη μίνι σειρά «Hello Ladies», καθώς επίσης και τα μοναδικά stand up comedies «Billy Crystal 700 Sundays» και «John Leguizamos Ghetto Klown».

«Είμαστε πολύ περήφανοι και χαιρόμαστε ιδιαίτερα για τη νέα μας συνεργασία με την HBO®», ανέφερε η κα. Κατερίνα Κασκανιώτη, Ανώτερη Διευθύντρια Περιεχομένου και Πλατφόρμας της Forthnet. «Οι παραγωγές υψηλών προδιαγραφών σε High Definition που παράγει η HBO®, με τα πρωτότυπα σενάρια και τους συντελεστές παγκοσμίου κύρους, ταιριάζουν απόλυτα με τις προδιαγραφές που έχουμε θέσει για τα κανάλια και τις υπηρεσίες της Nova. Χάρη στις νέες και πλέον εξελιγμένες ψηφιακές μεθόδους που εφαρμόσαμε, οι συνδρομητές μας σε Ελλάδα και Κύπρο, παρακολουθούν τις καλύτερες σειρές παγκοσμίως, μόνο λίγες ώρες μετά την επίσημη πρεμιέρα τους στην Αμερική».

Nova. Ζεις καλύτερα!