Άλλων Επιχειρήσεων/ Φορέων

Το τέλειο Χριστουγεννιάτικο δώρο από τη Nova! Όλα τα κανάλια Novasports και όλα τα Novacinema μόνο με 25€ το μήνα ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!

Αυτά τα Χριστούγεννα όλοι θα …παραμιλούν, λέει η καινούρια διαφημιστική καμπάνια της Nova και μάλλον έχει δίκιο! Η Χριστουγεννιάτικη εμπορική πρόταση της Nova είναι το τέλειο δώρο για όλους τους συνδρομητές Nova 3Play, αφού περιλαμβάνει όλα τα κανάλια Novasports και όλα τα Novacinema, μαζί με την υπηρεσία Nova HD, μόνο με 25€ το μήνα, για πάντα!

Το Χριστουγεννιάτικο «δώρο» της Nova προσφέρει το καλύτερο αθλητικό και κινηματογραφικό πρόγραμμα. Με 25€ το μήνα, οι συνδρομητές Nova 3Play αποκτούν πρόσβαση στα 7 αθλητικά κανάλια Novasports για να βλέπουν την ομάδα τους στις μεγάλες διοργανώσεις, καθώς και στα 4 κινηματογραφικά κανάλια Novacinema με μοναδικές πρεμιέρες, πολυσυζητημένες σειρές και πολυάριθμες επιλογές για κάθε διάθεση και μάλιστα σε κορυφαία ποιότητα εικόνας και ήχου High Definition.

Ισχύει για λίγες μόνο μέρες!

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε ένα Κατάστημα Forthnet ή το δίκτυο εμπορικών συνεργατών, ή να καλέσετε στο 18345 ή να επισκεφτείτε το www.nova.gr

Νova. Ζεις καλύτερα!