Συνεργασία ΣΕΠΕ - ATHENS TECH COLLEGE για μια υποτροφία MSc in Management of Business, Innovation and Technology (MBIT)

Συνεργασία ΣΕΠΕ - ATHENS TECH COLLEGE για μια υποτροφία MSc in Management of Business, Innovation and Technology (MBIT)

Σας ενημερώνουμε ότι ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Πληροφορικής και Επικοινωνιών Ελλάδας (ΣΕΠΕ) σε συνεργασία με το ATHENS TECH COLLEGE, εξασφάλισε για τα στελέχη των επιχειρήσεων - μελών του μία (1) πλήρη υποτροφία για το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών  MBIT (Management of Business Innovation and Technology), καθώς και δυνατότητες οικονομικής ενίσχυσης για όλα τα προγράμματα σπουδών του κολεγίου, τόσο για στελέχη των επιχειρήσεων – μελών του, όσο και για τα συγγενικά τους πρόσωπα.

Το ATHENS TECH COLLEGE, αποτέλεσμα της κοινοπραξίας μεταξύ της INTRACOM Holdings και του BCA COLLEGE, είναι το νέο κολέγιο σπουδών πληροφορικής και καινοτομίας, σε αποκλειστική συνεργασία με το UNIVERSITY OF SHEFFIELD-CITY INTERNATIONAL FACULTY, ενός εκ των 20 κορυφαίων Βρετανικών Πανεπιστημίων. Τα προγράμματα σπουδών του ΑΤΗΕΝS TECH είναι σχεδιασμένα με βάση τις κατευθύνσεις του μοναδικού ακαδημαϊκού και ερευνητικού προσωπικού του κολεγίου, καθώς και των καθηγητών του University of Sheffield, οι οποίοι διδάσκουν στα προγράμματα σπουδών, αλλά και βασισμένα στις ανάγκες των επιχειρήσεων του κλάδου ψηφιακής τεχνολογίας.

MSc in Management of Business, Innovation and Technology (MBIT)
Το MSc in Management of Business, Innovation & Technology - ΜΒΙΤ είναι ένα πρωτοποριακό μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών, που παρέχει στους συμμετέχοντες τις βάσεις και τους αναπτύσσει τις δεξιότητες, που είναι απαραίτητες για μια επιτυχημένη διεθνή επαγγελματική καριέρα ως διευθυντικά στελέχη στον κλάδο των Τεχνολογιών, της Πληροφορικής και των Τηλεπικοινωνιών (ΤΠΕ). 

Είναι ιδανικό για όσους επιθυμούν να αναπτύξουν κρίσιμες δεξιότητες εταιρικής στρατηγικής διοίκησης, για διευθυντικά στελέχη, που καλούνται να ασκήσουν ηγεσία και να πάρουν αποφάσεις στο πλαίσιο των ραγδαίων τεχνολογικών εξελίξεων και μεγάλων ανακατατάξεων στις παγκόσμιες ελεύθερες αγορές. Επίσης, για στελέχη επιχειρήσεων, που είναι υπεύθυνα για την εμπορική εκμετάλλευση τεχνολογιών αιχμής και καινοτόμων ιδεών.

Η γλώσσα διδασκαλίας είναι η αγγλική και η υποτροφία θα δοθεί σύμφωνα με τα ακαδημαϊκά κριτήρια, που θέτει το ATHENS TECH COLLEGE και το University of Sheffield.

Το πρόγραμμα τρέχει σε δύο ακαδημαϊκές περιόδους, Οκτωβρίου και Μαρτίου.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής μέχρι την Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2015 για την περίοδο Μαρτίου και την 20η Ιουνίου για την περίοδο Οκτωβρίου στην ηλεκτρονική διεύθυνση: info@athtech.gr.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στη διεύθυνση: http://athtech.gr/