Κέρδισε το νέο Sony Xperia™ Z5 Compact

Κέρδισε το νέο Sony Xperia™ Z5 Compact

Σας ευχαριστούμε για τις 7.629 συμμετοχές στο διαγωνισμό “Κέρδισε το νέο Sony Xperia™ Z5 Compact”.

Μετά από ηλεκτρονική κλήρωση (www.randompicker.com), η οποία έλαβε χώρα στα γραφεία του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Πληροφορικής & Επικοινωνιών Ελλάδας (Αμβροσίου Φραντζή 19, Αθήνα) παρουσία του Νομικού Συνεργάτη του ΣΕΠΕ, η τυχερή που κερδίζει 1 Sony Xperia™ Z5 Compact, είναι η Ελένη Μπερνασκόνη. Η αναπληρωματική νικήτρια είναι η Sylvia Mt.Ο ΣΕΠΕ θα επικοινωνήσει με τη νικήτρια. Σύμφωνα με τους όρους του διαγωνισμού:

“5.Τα αποτελέσματα της κλήρωσης ο Διοργανωτής θα τα ανακοινώσει στο portal του www.sepe.gr και στη σελίδα του “ΣΕΠΕ” στο Facebook. Oι συμμετέχοντες για να ενημερωθούν για το αν κληρώθηκε ή όχι το όνομά τους, οφείλουν να παρακολουθούν τις σχετικές ανακοινώσεις. Σε κάθε περίπτωση, ο Διοργανωτής θα επικοινωνήσει με το νικητή μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης του (e-mail) ή και τηλεφωνικής επικοινωνίας, τα οποία ο συμμετέχων καλείται να συμπληρώσει στην φόρμα του διαγωνισμού. Ρητά δηλώνεται ότι ο Διοργανωτής θα επιχειρεί την προαναφερθείσα επικοινωνία για διάστημα τριών (3) εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων της κλήρωσης κατά τα ανωτέρω. Σε περίπτωση αποτυχίας επίτευξης της σχετικής επικοινωνίας, η προσπάθεια ειδοποίησης του νικητή θα θεωρείται άκαρπη. Εάν κάποιος νικητής δεν αποδεχτεί το δώρο που δικαιούται ή δεν καταστεί δυνατή η επικοινωνία μαζί του, o Διοργανωτής θα επικοινωνήσει με τον πρώτο σε σειρά κλήρωσης αναπληρωματικό νικητή.

6.Ο ακριβής χρόνος ορίζεται σε κάθε περίπτωση από το Διοργανωτή. Σε περίπτωση κατά την οποία ο νικητής ή ο αναπληρωματικός νικητής δεν προσέλθουν στα Γραφεία του ΣΕΠΕ (Αμβροσίου Φραντζή 19, 117 43 Αθήνα) για την παραλαβή του δώρου, ο Διοργανωτής έχει δικαίωμα να επαναπροκηρύξει το διαγωνισμό με τα ίδια δώρα.

7.Το δώρο κατά την παραλαβή του είναι προσωπικό, δεν μεταβιβάζεται και δεν ανταλλάσσεται, δεν εκχωρείται σε συγγενικά πρόσωπα ή τρίτους, ούτε είναι δυνατό να ζητηθεί η αντικατάστασή του με άλλα. Κάθε σχετική δαπάνη που απαιτείται για την παραλαβή του δώρου (όπως ιδίως έξοδα μετακίνησης ή/ και διαμονής, κ.λπ.) βαρύνει αποκλειστικά και μόνο το νικητή και σε καμία περίπτωση το Διοργανωτή”.

Τελευταία ενημέρωση: 10 Νοεμβρίου 2015, 17:30.


Λάβε μέρος στο διαγωνισμό του ΣΕΠΕ και κέρδισε το νέο Sony Xperia™ Z5 Compact!

Για να λάβεις μέρος στο διαγωνισμό θα πρέπει να κάνεις like στη σελίδα μας στο Facebook και στη συνέχεια να συμπληρώσεις τα στοιχεία σου στη φόρμα της εφαρμογής. Όσοι έχουν κάνει like ήδη στη σελίδα του ΣΕΠΕ στο Facebook, αρκεί να συμπληρώσουν τη φόρμα συμμετοχής στην εφαρμογή.


Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει από την Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2015 μέχρι και την Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2015. Την Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2015 θα διεξαχθεί ηλεκτρονική κλήρωση μεταξύ των συμμετοχών και η κλήρωση θα αναδείξει έναν (1) νικητή και έναν (1) αναπληρωματικό νικητή. Ο νικητής θα ενημερωθεί σχετικά με την παραλαβή του δώρου μέσω e-mail ή/ και τηλεφωνικής επικοινωνίας.

 

Περιγραφή δώρου
Με το Xperia Z5 Compact, το ερώτημα δεν είναι απλώς το τι μπορείτε να κάνετε με το smartphone σας. Η ουσία είναι τι άλλο μπορείτε να κάνετε. Το καλύτερο smartphone μας μικρού μεγέθους έχει όλα τα χαρακτηριστικά των μεγάλων μοντέλων, ωστόσο είναι σχεδιασμένο ώστε να προσαρμόζεται άμεσα στις πραγματικές συνθήκες της ζωής σας. Με χρώματα που ταιριάζουν στο στυλ σας. Καινοτομίες που εμποδίζουν οτιδήποτε μπορεί να διακόψει τις δραστηριότητές σας. Και, βέβαια, σχεδίαση 4,6" που αποτελεί το ιδανικό μέγεθος.

Χαρακτηριστικά

 • Μέγεθος Οθόνης 4,6 "
 • Ανάλυση Οθόνης 1280 x 720 pixels, Triluminos IPS LCD capacitive touchscreen, 16M colors (Touch screen)
 • Ισχύς Βασικού Επεξεργαστή 1500 MHz, Πυρήνες Επεξεργαστή 4+4
 • Εσωτερική Μνήμη RAM 2048 MB
 • Εσωτερική Μνήμη Αποθήκευσης 32 GB
 • Βασική Κάμερα 23 MP (Ενσωματωμένο Flash)
 • Δευτερεύουσα Κάμερα 5 MP
 • Δίκτυο Σύνδεσης 3.5G, 3G, 4G
 • Λειτουργικό Σύστημα Android


Όροι Διαγωνισμού
"Κέρδισε το νέο Sony Xperia™ Z5 Compact
!"
που διοργανώνεται από τον
"Σύνδεσμο Επιχειρήσεων Πληροφορικής & Επικοινωνιών Ελλάδας - ΣΕΠΕ"
με την ευγενική προσφορά της "SONY MOBILE
"

 1. Το μη κερδοσκοπικό σωματείο με την επωνυμία “Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Πληροφορικής & Επικοινωνιών Ελλάδας (ΣΕΠΕ)”, που εδρεύει στην Αθήνα, Αμβροσίου Φραντζή 19, (εφεξής ο “Διοργανωτής”), διοργανώνει διαγωνισμό - με τους ακόλουθους όρους συμμετοχής, οι οποίοι έχουν αναρτηθεί στο portal www.sepe.gr - στη σελίδα κοινωνικής δικτύωσης Facebook του Διοργανωτή. H ηλεκτρονική δήλωση συμμετοχής στο διαγωνισμό μπορεί να υποβληθεί μόνο εφόσον έχουν ληφθεί υπόψη και έχουν γίνει αποδεκτοί από το συμμετέχοντα οι όροι αυτοί.
 2. Δικαιούται να συμμετέχει στο Διαγωνισμό κάθε ενήλικας, δηλαδή άτομο άνω των 18 ετών, που έχει προφίλ στο Facebook ή/ και είναι “Φίλος” στη σελίδα του “ΣΕΠΕ” στο Facebook.
 3. Ο Διαγωνισμός θα διεξαχθεί από την Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2015 έως και την Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2015. Ο Διαγωνισμός αναδεικνύει νικητή μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης. Συγκεκριμένα, την Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2015 θα διεξαχθεί από το Διοργανωτή ηλεκτρονική κλήρωση μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω ειδικής εφαρμογής, η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα. Η κλήρωση θα αναδείξει έναν (1) νικητή και έναν (1) αναπληρωματικό νικητή, κατ’ απόλυτη προτεραιότητα και σειρά ανάδειξης. Στην περίπτωση που ο νικητής δεν παραλάβει το δώρο του, τότε θα κληθεί ο αναπληρωματικός νικητής προς παραλαβή του δώρου με σειρά κλήρωσης.
 4. Το δώρο το οποίο προσφέρεται στον παρόντα διαγωνισμό είναι ένα (1) Sony Xperia™ Z5 Compact. Το δώρο έχει διατεθεί δωρεάν, ως χορηγία για τον παρόντα διαγωνισμό, από την επιχείρηση, SONY MOBILE, η οποία καλείται στο παρόν χάρη συντομίας “Χορηγός”. Το δώρο δεν αντικαθίσταται, ανταλλάσσεται ή εξαργυρώνεται με άλλες υπηρεσίες, πράγματα ή μετρητά. Ακόμα και μετά την παραλαβή του δώρου ο Διοργανωτής και ο Χορηγός απαλλάσσονται από κάθε ευθύνη σχετική με την κατάσταση, συντήρηση και κάθε είδους αξίωση που αφορά το δώρο του παρόντος Διαγωνισμού.
 5. Τα αποτελέσματα της κλήρωσης ο Διοργανωτής θα τα ανακοινώσει στο portal του www.sepe.gr και στη σελίδα του “ΣΕΠΕ” στο Facebook. Oι συμμετέχοντες για να ενημερωθούν για το αν κληρώθηκε ή όχι το όνομά τους, οφείλουν να παρακολουθούν τις σχετικές ανακοινώσεις. Σε κάθε περίπτωση, ο Διοργανωτής θα επικοινωνήσει με το νικητή μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης του (e-mail) ή και τηλεφωνικής επικοινωνίας, τα οποία ο συμμετέχων καλείται να συμπληρώσει στην φόρμα του διαγωνισμού. Ρητά δηλώνεται ότι ο Διοργανωτής θα επιχειρεί την προαναφερθείσα επικοινωνία για διάστημα τριών (3) εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων της κλήρωσης κατά τα ανωτέρω. Σε περίπτωση αποτυχίας επίτευξης της σχετικής επικοινωνίας, η προσπάθεια ειδοποίησης του νικητή θα θεωρείται άκαρπη. Εάν κάποιος νικητής δεν αποδεχτεί το δώρο που δικαιούται ή δεν καταστεί δυνατή η επικοινωνία μαζί του, o Διοργανωτής θα επικοινωνήσει με τον πρώτο σε σειρά κλήρωσης αναπληρωματικό νικητή.
 6. Ο ακριβής χρόνος ορίζεται σε κάθε περίπτωση από το Διοργανωτή. Σε περίπτωση κατά την οποία ο νικητής ή ο αναπληρωματικός νικητής δεν προσέλθουν στα Γραφεία του ΣΕΠΕ (Αμβροσίου Φραντζή 19, 117 43 Αθήνα) για την παραλαβή του δώρου, ο Διοργανωτής έχει δικαίωμα να επαναπροκηρύξει το διαγωνισμό με το ίδιο δώρο.
 7. Το δώρο κατά την παραλαβή του είναι προσωπικό, δεν μεταβιβάζεται και δεν ανταλλάσσεται, δεν εκχωρείται σε συγγενικά πρόσωπα ή τρίτους, ούτε είναι δυνατό να ζητηθεί η αντικατάστασή του με άλλα. Κάθε σχετική δαπάνη που απαιτείται για την παραλαβή του δώρου (όπως ιδίως έξοδα μετακίνησης ή/ και διαμονής, κ.λπ.) βαρύνει αποκλειστικά και μόνο το νικητή και σε καμία περίπτωση το Διοργανωτή.
 8. Ο Διοργανωτής και ο Χορηγός διατηρούν το δικαίωμα να προβαίνουν σε διαφημιστική εκμετάλλευση κάθε γεγονότος σχετικού με το διαγωνισμό, όπως π.χ. της κλήρωσης, της απονομής του δώρου, κ.λπ. Προς το σκοπό αυτό οι νικητές, αυτομάτως με τη συμμετοχή τους στο διαγωνισμό όπως παραπάνω ορίζεται, συναινούν ρητά και ανεπιφύλακτα στη χρήση και στη δημόσια ανακοίνωση των ονομάτων τους από το Διοργανωτή ή και το Χορηγό και επιτρέπουν ρητά σ’ αυτούς να χρησιμοποιήσουν τα στοιχεία τους για διαφημιστικούς σκοπούς με οποιοδήποτε τρόπο διαφημίσεως, χωρίς προηγούμενη συνεννόηση μαζί τους και χωρίς οποιαδήποτε οικονομική ή άλλη απαίτηση ή αξίωση από μέρους των νικητών.
 9. Με τη συμμετοχή του στο Διαγωνισμό κάθε συμμετέχων αυτομάτως ως παραπάνω ορίζεται, συναινεί ρητά και ανεπιφύλακτα όπως τα προσωπικά του στοιχεία (τα οποία έχουν ήδη αναρτηθεί στο Facebook και στα οποία ενδεχομένως περιλαμβάνεται και η διεύθυνση του ηλεκτρονικού τους ταχυδρομείου) χρησιμοποιηθούν για τους σκοπούς του Διαγωνισμού -μέσω της σελίδας του Διοργανωτή στο Facebook - από το Διοργανωτή ή και το Χορηγό για την επεξεργασία τους μέσω αυτοματοποιημένων ή μη αυτοματοποιημένων μέσων, είτε από τους ίδιους είτε μέσω οποιουδήποτε άλλου προσώπου διορίσουν αυτοί για τη διενέργεια της ως άνω επεξεργασίας κατ’ εντολή και για λογαριασμό τους. Επίσης, τα προσωπικά στοιχεία θα διατηρηθούν από το Χορηγό και θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά και μόνο για τους σκοπούς του Διαγωνισμού καθώς και για μελλοντική ενημέρωση από το Χορηγό των συμμετεχόντων σχετικά με διαφημιστικές - προωθητικές ενέργειες, καθόσον με τη συμμετοχή έχει εξασφαλισθεί η ρητή συναίνεση των συμμετεχόντων ως υποκειμένων των δεδομένων. Σε κάθε περίπτωση, τα προσωπικά στοιχεία των συμμετεχόντων θα τηρούνται σύμφωνα με το Ν. 2472/ 1997, όπως ισχύει, το Ν. 2774/ 1999 και τις Αποφάσεις και Οδηγίες της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα.
 10. Ο Διοργανωτής διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλλει μονομερώς κατά τη διακριτική του ευχέρεια τους όρους του διαγωνισμού, να συντομεύσει ή να παρατείνει τη διάρκειά του, να αλλάξει τα δώρα ή να ματαιώσει ή να αναβάλει το Διαγωνισμό με προηγούμενη ανακοίνωση στο portal www.sepe.gr ή στη σελίδα του στο Facebook.
 11. Οποιαδήποτε διαφορά προκύψει σχετικά με το Διαγωνισμό επιλύεται από τα καθ’ ύλην αρμόδια δικαστήρια της Αθήνας.