Πρόσκληση συμμετοχής στο Mobile World Congress 2017

Πρόσκληση συμμετοχής στο Mobile World Congress 2017

Σας ενημερώνουμε ότι μεταξύ 27 Φεβρουαρίου και 3 Μαρτίου 2017, διοργανώνεται στη Βαρκελώνη, το Mobile World Congress 2017 (MWC2017). Η φετινή ελληνική συμμετοχή συνδιοργανώνεται με το Enterprise Greece, με την υποστήριξη του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Πληροφορικής και Επικοινωνιών Ελλάδας (ΣΕΠΕ) και του συνεργατικού σχηματισμού Corallia ως συντονιστή των mi-Cluster, si-Cluster και gi-Cluster και συντονίζεται από τον ΣΕΚΕΕ, στο πλαίσιο μιας ευρύτερης συνεργασίας για συμμετοχή στα μεγάλα διεθνή γεγονότα της τεχνολογίας. Η αποστολή στο MWC2017 έχει την υποστήριξη της Ελληνικής Πολιτείας και  τελεί υπό την αιγίδα του Χρηματιστηρίου Αθηνών.

Kύριος στόχος της φετινής αποστολής είναι η διεθνής δικτύωση των ελληνικών επιχειρήσεων και η δημιουργία συνεργιών. Με την κίνηση αυτή, επιδιώκεται να παρουσιαστούν, στο διεθνές κοινό, δυναμικές επιχειρήσεις του κλάδου της τεχνολογίας, αναδεικνύοντας την Ελλάδα της καινοτομίας και της εξωστρέφειας, που επενδύει σε ένα νέο μοντέλο επιχειρηματικής δραστηριότητας, με στόχο την αξιοποίηση του ανθρώπινου δυναμικού και της ελληνικής τεχνογνωσίας, για την προώθηση ανταγωνιστικών προϊόντων και υπηρεσιών στην παγκόσμια σκηνή.

Πέρυσι, στις διάφορες εκδηλώσεις του συνεδρίου και έκθεσης, συμμετείχαν περισσότεροι από 100.000 επισκέπτες από όλο τον κόσμο, σημαντικός αριθμός από υψηλόβαθμα στελέχη φορέων και επιχειρήσεων από 204 χώρες, που εξέθεσαν τις δραστηριότητες και τα προϊόντα τους σε 2.200 περίπτερα που καταλάμβαναν συνολικά 100.000 τ.μ. ωφέλιμου χώρου. Το συνέδριο και η έκθεση έτυχαν εντονότατης κάλυψης από τα διεθνή μέσα ενημέρωσης, τα οποία απέστειλαν περισσότερους από 3.900 δημοσιογράφους των ραδιοτηλεοπτικών μέσων, των εφημερίδων μεγάλης κυκλοφορίας και του ειδικού τύπου.

Οι κατηγορίες συμμετοχών στο ελληνικό περίπτερο έχουν ως ακολούθως:

• Pavilion Stand (€10.000 με 4 άδειες εισόδου στην έκθεση, διακριτό σταντ και δικαίωμα χρήσης στο meeting room του περιπτέρου για 10 συναντήσεις).

• Standard Stand (€5.000 με 2 άδειες εισόδου στην έκθεση, μικρό σταντ και δικαίωμα χρήσης στο meeting room του περιπτέρου για 5 συναντήσεις).

• Μeeting Room (€2.500 με 2 άδειες εισόδου στην έκθεση και δικαίωμα χρήσης στο meeting room του περιπτέρου για 7 συναντήσεις)

• Startup Exhibitor (€1.000 με 1 άδεια εισόδου στην έκθεση, απλή συμμετοχή στην επιχειρηματική αποστολή και πιθανή χρήση στο meeting room του περιπτέρου βάσει διαθεσιμότητας).

Η επίσημη παρουσίαση της ελληνικής αποστολής και του εθνικού περιπτέρου στο Mobile World Congress 2017 θα γίνει την Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2017 στις 14:30, στο Χρηματιστήριο Αθηνών (Λεωφόρος Αθηνών 110). 

Οι ενδιαφερόμενοι να συμμετέχουν καλούνται να ενημερώσουν, το συντομότερο, τη Γραμματεία Διοίκησης του ΣΕΚΕΕ (τηλ. 211 800 0910, e-mail: info@hamac.gr), ώστε εγκαίρως να εξασφαλίσουν την παρουσία τους στο μεγαλύτερο γεγονός της ψηφιακής επικοινωνίας.