Πρόσκληση Συμμετοχής στο DIGITALEUROPE Future Unicorn Award 2024

Πρόσκληση Συμμετοχής στο DIGITALEUROPE Future Unicorn Award 2024

Σας ενημερώνουμε ότι ο DIGITALEUROPE, o Ευρωπαϊκός Οργανισμός της Ψηφιακής Βιομηχανίας, μέλος του οποίου είναι ο ΣΕΠΕ, αναζητά το επόμενο Digital Unicorn.

Στο πλαίσιο αυτό, ο ΣΕΠΕ έχει προσκληθεί να προτείνει μια επιχείρηση  από την Ελλάδα για να συμμετέχει στο DIGITALEUROPE Future Unicorn Award 2024.

Συγκεκριμένα, οι υποψήφιες επιχειρήσεις για τα DIGITALEUROPE Future Unicorn Award 2024, από τις οποίες θα επιλεχθεί η προτεινόμενη επιχείρηση, θα πρέπει:

• Να έχουν έδρα στην Ελλάδα. • Να είναι επιχειρήσεις scale-up και συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα κριτήρια  του DIGITALEUROPE, να έχουν προσωπικό πάνω από 10 υπαλλήλους και να παρουσιάζουν ανάπτυξη (στα έσοδα ή στο προσωπικό) τουλάχιστον 20% τον χρόνο για τα τελευταία 3 χρόνια. • Να έχουν στην ηγεσία τους γυναίκα ή να έχουν σημαντική εκπροσώπηση γυναικών στην ανώτατη διοίκηση. • Να έχουν επιχειρηματική εστίαση σε κάποια από τις ακόλουθες κατηγορίες:      - AI & Machine Learning      - CleanTech/ GreenTech      - Cybersecurity      - Defense & SpaceTech      - HealthTech/ Biotech & Life Sciences • Να αποδείξουν την ευρωστία του επιχειρηματικού μοντέλου, την ικανότητα προσέλκυσης επενδύσεων και τις δυνατότητες ανάπτυξης.

Οι νικητές θα ανακοινωθούν και θα βραβευτούν στο Masters of Digital, το εμβληματικό ετήσιο συνέδριο του DIGITALEUROPE, τον Φεβρουάριο του 2024 στις Βρυξέλλες.

Αν η επιχείρηση σας πληροί τις παραπάνω προϋποθέσεις και σας ενδιαφέρει να είστε η επιχείρηση, που θα προτείνει ο ΣΕΠΕ, για να συμμετέχει εκπροσωπώντας την Ελλάδα στο DIGITALEUROPE Future Unicorn Award 2024, σας προσκαλούμε να δηλώσετε συμμετοχή συμπληρώνοντας την αίτηση μέχρι τις 10 Οκτωβρίου 2023.