Πρόσκληση συμμετοχής στη Διεθνή Έκθεση Ψηφιακής Τεχνολογίας, Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνίων CEBIT 2018 ΑΝΟΒΕΡΟ-ΓΕΡΜΑΝΙΑ, 11 - 15 Ιουνίου 2018

Σας ενημερώνουμε ότι το Enterprise Greece σε συνεργασία με τον ΣΕΠΕ και τον ΣΕΠΒΕ και με την υποστήριξη των ΣΕΚΕΕ & Corallia, διοργανώνουν την Ελληνική Συμμετοχή στη Διεθνή Έκθεση CEBIT 2018. Η διεθνής έκθεση ψηφιακής τεχνολογίας, πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών CEBIT 2018, θα πραγματοποιηθεί στο εκθεσιακό κέντρο Ηannover Exhibition Grounds στο Ανόβερο της Γερμανίας από 11 έως 15 Ιουνίου 2018.

Η CeBIT για την οποία οι διοργανωτές της έχουν επενδύσει σημαντικά τα τελευταία δύο χρόνια, αποτελεί την ιδανική πλατφόρμα για business, networking, press- and media activities καθώς και για συζητήσεις πάνω σε επίκαιρα θέματα και νέες τάσεις στον κλάδο της πληροφορικής και των τηλεπικοινωνιών. Ο μοναδικός συνδυασμός έκθεσης και συνεδρίου, τα σεμινάρια, παρουσιάσεις και workshops, που πλαισιώνουν την έκθεση, καθώς και ο αμιγώς επαγγελματικός χαρακτήρας της CeBIT, την καθιστούν ένα σημαντικό γεγονός για κάθε επιχείρηση, που επιθυμεί να συμπεριλάβει την εξωστρέφεια στο σχέδιο δράσης της και να υλοποιήσει συνεργασίες με παγκόσμιους παίκτες του κλάδου.

Το Enterprise Greece, σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Επιχειρήσεων Πληροφορικής και Επικοινωνιών Ελλάδας (ΣΕΠΕ), τον Σύνδεσμο Επιχειρήσεων Πληροφορικής Βορείου Ελλάδος (ΣΕΠΒΕ) και με την υποστήριξη του Συνδέσμου Εταιριών Κινητών Εφαρμογών Ελλάδος (ΣΕΚΕΕ), του Corallia ως συντονιστή του mi-Cluster, si-Cluster, gi-Cluster και του Ελληνογερμανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου, διοργανώνουν την 2η Εθνική συμμετοχή στη διεθνή έκθεση ψηφιακής τεχνολογίας, πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών CEBIT 2018. Για τις ανάγκες του εθνικού περιπτέρου, το Enterprise Greece έχει εξασφαλίσει προνομιακό χώρο στο HALL 15 του εκθεσιακού κέντρου.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν  να υποβάλουν τη δήλωση συμμετοχής τους στον Enterprise Greece μέχρι τις 15 Απριλίου 2018.

Το κόστος ανέρχεται σε 260€/τ.μ. πλέον Φ.Π.Α. 24%.

Σημειώνεται ότι για εταιρείες που επιθυμούν να συμμετάσχουν με περίπτερο μικρότερο των 9 τ.μ., εντός του Ελληνικού περιπτέρου σε ενιαίο μεν χώρο και ενιαία ταυτότητα, αλλά με ταυτόχρονη ατομική προβολή (information desk και “πλάτη” διαστάσεων περίπου 2x1,5 m με το όνομα της εταιρίας και χώρο για τοποθέτηση γραφικών), ενώ θα έχουν ισότιμη προβολή με τις υπόλοιπες στην έκθεση. Το κόστος ανέρχεται στο εφάπαξ ποσό των 1.500€ πλέον 24% ΦΠΑ. Στην αίτηση συμμετοχής στο αντίστοιχο πεδίο δηλώστε 5 τ.μ.

Στο κόστος περιλαμβάνονται το ενοίκιο του χώρου, η κατασκευή και ο βασικός εξοπλισμός του περιπτέρου, τεχνικές και λειτουργικές δαπάνες του περιπτέρου, παροχή και κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος, καθαρισμός stand, καταχώρηση του εκθέτη στον επίσημο κατάλογο της έκθεσης καθώς και διαφημιστική προβολή της Ελληνικής συμμετοχής.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την Υπεύθυνη Οργάνωσης, κυρία Βιβή Καλαμάρα, Tηλ.: 210 3355764, e-mail: v.kalamara@enterprisegreece.gov.gr.