Πρόσκληση συμμετοχής σε έρευνα για την καταγραφή των Ελληνικών Εταιρειών Λογισμικού με μεθόδους αξιολόγησης ευχρηστίας από το Πανεπιστήμιο Πατρών

Σας ενημερώνουμε ότι η Ερευνητική Ομάδα Αλληλεπίδρασης Ανθρώπου - Υπολογιστή του Πανεπιστημίου Πατρών σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο του Μπάρι και με την υποστήριξη του ΣΕΠΕ, διεξάγει έρευνα με θέμα την καταγραφή των Ελληνικών Εταιρειών Λογισμικού με μεθόδους αξιολόγησης ευχρηστίας. Τα αποτελέσματα της μελέτης θα συγκριθούν με αυτά άλλων Ευρωπαϊκών χωρών.

Για το σκοπό αυτό, παρακαλούμε να απαντήσετε σε ένα σύντομο ερωτηματολόγιο, το οποίο αποσκοπεί στην ανάλυση της εμπειρίας της εταιρείας σας στο θέμα αυτό.

Το ερωτηματολόγιο, που περιλαμβάνει 14 ερωτήσεις, θα είναι διαθέσιμο προς απάντηση έως τις 28 Φεβρουαρίου 2016.

Για να λάβετε μέρος στην έρευνα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο: https://goo.gl/3h7qKW.  

Οι απαντήσεις που θα δώσετε θα αντιμετωπιστούν με απόλυτη εχεμύθεια. Τα στοιχεία σας ζητούνται για να έρθουν οι ερευνητές σε επαφή μαζί σας αργότερα, αν χρειαστεί. Για οποιαδήποτε διευκρίνηση μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους οργανωτές της έρευνας (κυρία Χριστίνα Κατσίνη, Ερευνητική Ομάδα Αλληλεπίδρασης Ανθρώπου-Υπολογιστή, Πανεπιστήμιο Πατρών, e-mail: katsinic@upnet.gr).