Πρόσκληση συμμετοχής σε B2B συναντήσεις στο πλαίσιο του Athens Innovation Festival 2018

Σας ενημερώνουμε ότι, για 2η συνεχή χρονιά, στις 12-13-14 Νοεμβρίου 2018 στο χώρο του Ζαππείου Μεγάρου, θα πραγματοποιηθεί το Athens Innovation Festival 2018, το οποίο διοργανώνεται από το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών (ΕΒΕΑ) και τη Θερμοκοιτίδα Νεοφυών Επιχειρήσεων Αθήνας (ΘΕΑ-ΕΒΕΑ), σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής και το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης Αττικής, με στρατηγικούς συνεργάτες τον ΣΕΓΑΣ και τους Industry Disruptors-Game Changers και έχει τεθεί υπό την αιγίδα του Προέδρου της Δημοκρατίας κυρίου Προκοπίου Παυλοπούλου.

Το Φεστιβάλ πραγματοποιείται με στόχο να αναδειχθούν και να ενισχυθούν οι καινοτόμοι επιχειρηματικοί, ερευνητικοί και τεχνολογικοί κλάδοι της ελληνικής οικονομίας και αναμένεται να φιλοξενήσει σημαντικό αριθμό startups εταιρειών, οι οποίες θα έχουν τη δυνατότητα να παρουσιάσουν τις υπηρεσίες/προϊόντα τους στο κοινό. Η διοργάνωση θα περιλαμβάνει πληθώρα εκδηλώσεων, workshops και εκθεσιακών περιπτέρων, με συμμετέχουσες υφιστάμενες, αλλά και νεοφυείς καινοτόμες επιχειρήσεις, πανεπιστήμια, ερευνητικά κέντρα, καθώς και χρηματοπιστωτικούς φορείς.

Οι διοργανωτές απευθύνουν πρόσκληση στις επιχειρήσεις - μέλη του ΣΕΠΕ για συμμετοχή στις διμερείς συναντήσεις (B2B) μεταξύ εκπροσώπων των Startups και των επιχειρήσεων, που θα πραγματοποιηθούν στο πλαίσιο του Athens Innovation Festival 2018 (AIF).

Οι συναντήσεις θα δώσουν την ευκαιρία στους ενδιαφερόμενους να γνωρίσουν από κοντά πιθανούς συνεργάτες, να συζητήσουν δυνατότητες μελλοντικής συνεργασίας και να ανταλλάξουν εμπειρίες, ιδέες και απόψεις με νέους ανθρώπους, που τολμούν να καινοτομήσουν, έτσι ώστε να ανοίξουν νέοι ορίζοντες στην επιχείρησή τους. Οι startups που θα συμμετέχουν στο AIF 2018 δραστηριοποιούνται στους τομείς: Tourism, Health Tech, Agro Tech, Maritime, Creative Industries, ICT και Audiovisual.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν αναλυτικά όλες τις startup εταιρείες και μία σύντομη περιγραφή των υπηρεσιών/προϊόντων τους, πατώντας εδώ και να επιλέξουν την επιθυμητή ημέρα και ώρα συνάντησης.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το AIF, πατήστε εδώ.

Για περαιτέρω πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον κ. Παναγιώτη Τσερικώνη [210-7236217  ptserikonis@industrydisruptors.org].