Πρόσκληση στην INFOCOM WORLD από την ΑΕ τον Πρέσβη της Ουγγαρίας κ. Erik Haupt και τον Εθνικό Οργανισμό Εμπορίου της Ουγγαρίας

Σας ενημερώνουμε ότι η Πρεσβεία της Ουγγαρίας στην Αθήνα και ο Εθνικός Οργανισμός Εμπορίου της Ουγγαρίας συμμετέχουν στο συνέδριο INFOCOM WORLD 2018, το οποίο πραγματοποιείται την Τετάρτη 21 Νοεμβρίου, στο διεθνές συνεδριακό κέντρο Μέγαρο Αθηνών.

Ως τιμώμενη χώρα, η Ουγγαρία θα παρουσιάσει επιτυχείς τεχνολογικές εφαρμογές και καινοτομίες, τόσο μέσω ομιλητών από οργανισμούς της χώρας στο κεντρικό πάνελ του συνεδρίου, όσο και μέσω εταιρειών που θα συμμετέχουν στο Ουγγρικό pavilion, αλλά και με Β2Β επιχειρηματικές συναντήσεις μεταξύ των ενδιαφερομένων μερών.

Από πλευράς Ουγγαρίας θα συμμετέχουν οι: Εθνικός Οργανισμός Εμπορίου της Ουγγαρίας, Business Grove, Belux, Dolphio Technologies, Gremon, Konsys και MOON42 RDI.

Στο πλαίσιο αυτό, η ΑΕ ο Πρέσβης της Ουγγαρίας κ. Erik Haupt και ο Εθνικός Οργανισμός Εμπορίου της Ουγγαρίας προσκαλούν τις επιχειρήσεις - μέλη του ΣΕΠΕ στο INFOCOM WORLD. Στη διάρκεια του συνεδρίου θα δοθεί η ευκαιρία γνωριμίας με εταιρείες υψηλής τεχνολογίας της Ουγγαρίας και να διερευνηθούν επιχειρηματικές συνέργειες στον τομέα, που αλλάζει το μέλλον.

Οι ενδιαφερόμενοι, δηλώνοντας συμμετοχή θα έχουν άμεση πρόσβαση σε τομείς της επιλογής τους, ενώ θα μπορούν να φιλοξενηθούν στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο και να συνομιλήσουν με εκπροσώπους των εταιρειών και οργανισμών της Ουγγαρίας. Επίσης, θα ακολουθήσει cocktail, μετά το τέλος του συνεδρίου.

Για περισσότερες πληροφορίες και εκδήλωση ενδιαφέροντος, επισκεφθείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση:
https://www.businessgrove.com.gr/episkeftheite-to-business-grove-sto-infocom-world-conference-2018/.