Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συμμετοχή στη Διεθνή Έκθεση “China Hi-Tech Fair 2018”

Σας ενημερώνουμε ότι το Επιμελητήριο Ελληνο-Κινεζικής Οικονομικής Συνεργασίας, προσκεκλημένο επίσημα όπως κάθε χρόνο, θα συμμετέχει και φέτος με Εκθεσιακό Περίπτερο στη Διεθνή Έκθεση Υψηλής Τεχνολογίας "China Hi-Tech Fair 2018”, η οποία θα διεξαχθεί από 14 έως και 18 Νοεμβρίου, στην πόλη Shenzhen της Κίνας.

Η διεθνής Έκθεση "China Hi-Tech Fair 2018 (http://www.chtf.com/english/) αποτελεί μια από τις πλέον αναγνωρίσιμες παγκοσμίως Εκθέσεις προηγμένων και νέων τεχνολογιών, συστημάτων και προϊόντων, με συμμετοχή τουλάχιστον 3.000 εκθετών και εκατοντάδων χιλιάδων επισκεπτών.

Το Επιμελητήριο Ελληνο-Κινεζικής Οικονομικής Συνεργασίας λειτουργώντας ως ο συνδετικός κρίκος μεταξύ ελληνικών και κινεζικών επιχειρήσεων και έχοντας ήδη δημιουργήσει ένα σημαντικό κύκλο διασυνδέσεων και επαφών στην κινεζική αγορά, προσκαλεί τις εταιρείες τεχνολογίας να συμμετέχουν στην ομάδα που θα υποστηρίξει την ελληνική εκπροσώπηση μέσω ενός ενιαίου Περιπτέρου.

Συγκεκριμένα οι ενδιαφερόμενες εταιρείες τεχνολογίας μπορούν να επιλέξουν μια από τις παρακάτω τρεις κατηγορίες συμμετοχής:

Πλήρης Συμμετοχή, κόστους 3.000 ευρώ, που περιλαμβάνει:

 • Συμμετοχή με stand στο Περίπτερο,
 • Προβολή εταιρικού video (διάρκειας max. 40”) στις οθόνες του Περιπτέρου επαναλαμβανόμενη διαρκώς καθ' όλη τη διάρκεια της Έκθεσης,
 • Προβολή του λογοτύπου της Εταιρείας με επιτοίχια εκτύπωση στο Περίπτερο,
 • Ολοσέλιδη διαφημιστική καταχώρηση & Company Profile στο έντυπο του Επιμελητηρίου Ελληνο-Κινεζικής Οικονομικής Συνεργασίας που θα διανεμηθεί κατά τη διάρκεια της Έκθεσης,
 • Διανομή φυλλαδίου/ων της Εταιρείας στο Περίπτερο,
 • Επιπρόσθετα σε 5 Εταιρείες που θα επιλέξουν την πλήρη συμμετοχή θα καλυφθεί (με κλήρωση) δωρεάν η διαμονή και η διατροφή (πρωινό, μεσημεριανό & δείπνο) για τις ημερομηνίες 13-19/11.

Μεσαία συμμετοχή, κόστους 1.500 ευρώ, που περιλαμβάνει:

 • Προβολή εταιρικού video (διάρκειας max. 40”) στις οθόνες του Περιπτέρου επαναλαμβανόμενη διαρκώς καθ' όλη τη διάρκεια της Έκθεσης,
 • Προβολή του λογοτύπου της Εταιρείας με επιτοίχια εκτύπωση στο Περίπτερο,
 • Ολοσέλιδη διαφημιστική καταχώρηση & Company Profile στο έντυπο του Επιμελητηρίου Ελληνο-Κινεζικής Οικονομικής Συνεργασίας  που θα διανεμηθεί κατά τη διάρκεια της Έκθεσης,
 • Διανομή φυλλαδίου/ων της Eταιρείας στο Περίπτερο.

Μικρή συμμετοχή, κόστους 1.000 ευρώ, που περιλαμβάνει:

 • Προβολή του λογοτύπου της Εταιρείας με επιτοίχια εκτύπωση στο Περίπτερο,
 • Καταχώρηση Company Profile στο έντυπο του Επιμελητηρίου Ελληνο-Κινεζικής Οικονομικής Συνεργασίας που θα διανεμηθεί κατά τη διάρκεια της Έκθεσης.

Παρακαλούνται οι εταιρείες που επιθυμούν να συμμετέχουν, να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους το συντομότερο δυνατόν και όχι αργότερα από τις 24 Οκτωβρίου 2018, συμπληρώνοντας τη Φόρμα Συμμετοχής και καταβάλλοντας τη συμμετοχή τους στον τραπεζικό λογαριασμό του Επιμελητηρίου Ελληνο-Κινεζικής Οικονομικής Συνεργασίας:

ATTICA BANK, IBAN GR780160 8870 0000 0008 4978 787, με την ένδειξη ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΣΦΟΡΑ ΓΙΑ CHINA HI-TECH.

Παρακαλούνται, επίσης, για την άμεση αποστολή της Φόρμας Συμμετοχής και της Απόδειξης της Τράπεζας στο e-mail: info@gcec.gr.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στη Συντονίστρια της αποστολής κυρία Μαρία Αμπντελ-Ραχήμ, e-mail: m.abdelrahim@daem.gr, τηλ.: (+30) 2144062700-89 ext.:348.