Mobile Excellence Awards 2017

Mobile Excellence Awards 2017

Σας ενημερώνουμε ότι, για τρίτη χρονιά, πραγματοποιούνται τα Mobile Excellence Awards, που συνδιοργανώνουν η Boussias Communications και το ELTRUN, με την υποστήριξη του ΣΕΠΕ.

Τα Mobile Excellence Awards είναι τα επιχειρηματικά βραβεία, που αναδεικνύουν όλη την καινοτομία και τις βέλτιστες πρακτικές για την αγορά και το οικοσύστημα του mobile business και φέτος συμπεριλαμβάνουν νέες και μεγαλύτερες συνολικές κατηγορίες βράβευσης.

Στα Mobile Excellence Awards 2017, μπορούν να δηλώσουν υποψηφιότητα όλες οι επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στο χώρο του mobile ή/και δραστηριοποιούν αποτελεσματικά τις mobile τεχνολογίες.

Πιο συγκεκριμένα:

  • Εταιρείες κινητής τηλεφωνίας και πάροχοι σχετικών τεχνολογικών υποδομών.
  • Εταιρείες που παράγουν/διακινούν κινητά τηλέφωνα.
  • Εταιρείες που παράγουν/προσφέρουν τεχνολογικές λύσεις και υπηρεσίες στους χρήστες (εταιρείες/ιδιώτες) κινητών εφαρμογών/υπηρεσιών.
  • Εταιρείες/οργανισμοί που χρησιμοποιούν ή αξιοποιούν εφαρμογές/υπηρεσίες κινητών.
  • Επαγγελματίες που αναπτύσσουν και προωθούν mobile apps.

Κάθε συμμετέχουσα εταιρεία έχει το δικαίωμα να υποβάλει υποψηφιότητα σε όσες κατηγορίες επιθυμεί. Η διοργάνωση διατηρεί το δικαίωμα μετά την υποβολή των υποψηφιοτήτων να συγχωνεύσει ή να ακυρώσει κατηγορίες.

Η προθεσμία για την υποβολή των υποψηφιοτήτων λήγει την Παρασκευή 30 Ιουνίου 2017.

Η αξιολόγηση των υποψηφιοτήτων θα πραγματοποιηθεί με βάση τα στοιχεία, που οι ίδιες οι εταιρείες έχουν υποβάλει στην online αίτηση υποψηφιότητας. Η αξιολόγηση θα πραγματοποιηθεί από έγκριτη κριτική επιτροπή, η οποία αποτελείται από εμπειρογνώμονες του χώρου, καθηγητές Πανεπιστημίων και εκπροσώπους σχετικών φορέων. Την ευθύνη της επιστημονικής υποστήριξης του διαγωνισμού έχει το Εργαστήριο Ηλεκτρονικού Επιχειρείν (ELTRUN) του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Κριτήρια αξιολόγησης:

  • Αποδεδειγμένη επιτυχία στην αγορά και οφέλη για την εταιρία (πωλήσεις, χρήστες, παραγωγικότητα).
  • Καινοτομία και πρωτοτυπία της πρωτοβουλίας/έργου/εφαρμογής/τεχνολογίας/υπηρεσίας.
  • Σημασία για τον κλάδο/κοινωνία/οικονομία.
  • Μεθοδολογία, τρόπος υλοποίησης και αξιοποίησης της πρωτοβουλίας/έργου, ποιότητα κειμένου.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΒΡΑΒΕΙΩΝ

Α. Πυλώνας: Κλαδικές Mobile Εφαρμογές

A1. Mobile Εφαρμογές για Εμπόριο

Καινοτόμες mobile εφαρμογές ή/και υπηρεσίες που υποστηρίζουν και αναβαθμίζουν το λιανεμπόριο.

A2. Mobile Εφαρμογές για Καταναλωτές

Καινοτόμες mobile εφαρμογές ή/και υπηρεσίες με επίκεντρο τον καταναλωτή και έμφαση στην πελατοκεντρικότητα και διαδραστικότητα.

A3. Mobile Εφαρμογές για Πληροφόρηση & Ψυχαγωγία

Καινοτόμες mobile εφαρμογές ή/και υπηρεσίες που υποστηρίζουν και αναβαθμίζουν την πληροφόρηση για την υποβοήθηση της καθημερινότητας των πολιτών αλλά και την ενημέρωση και ψυχαγωγία τους.

A4. Mobile Εφαρμογές στους Κλάδους των Υπηρεσιών

Καινοτόμες mobile εφαρμογές ή/και υπηρεσίες που υποστηρίζουν και αναβαθμίζουν τον κλάδο των Υπηρεσιών με έμφαση τον Τουρισμό, Πολιτισμό, Μεταφορές, Ενέργεια, Περιβάλλον, κ.ά.

A5. Mobile Πληρωμές & Τραπεζικές Υπηρεσίες

Καινοτόμες mobile εφαρμογές ή/και υπηρεσίες που αναμορφώνουν και επαναπροσδιορίζουν τις τραπεζικές υπηρεσίες αλλά και δημιουργούν νέες υποδομές και υπηρεσίες πληρωμών.

B. Πυλώνας: Λειτουργικές Mobile Εφαρμογές

Β1. Mobile Μάνατζμεντ & Λειτουργία Επιχειρήσεων

Καινοτόμες mobile εφαρμογές ή / και υπηρεσίες που υποστηρίζουν το μάνατζμεντ και την λειτουργία των επιχειρήσεων μέσω της αυτοματοποίησης και αναδιοργάνωσης των διαδικασιών, ολοκλήρωσης συστημάτων, διαχείρισης έργων, υποστήριξης των πωλήσεων, διαχείρισης επιχειρηματικών επιδόσεων, κλπ.

Β2. Mobile Εφαρμογές για Μάρκετινγκ & Πωλήσεων

Καινοτόμες mobile εφαρμογές ή / και υπηρεσίες που υποστηρίζουν στρατηγικές ψηφιακού μάρκετινγκ και προώθησης προϊόντων / εταιρειών μέσω της εξατομίκευσης, προσωποποίησης και ενεργού συμμετοχής των πελατών.

B3. Mobile Εφαρμογές για Διακυβέρνηση, Κοινωνική Ευθύνη & Υγεία

Καινοτόμες mobile εφαρμογές ή/και υπηρεσίες που αναβαθμίζουν και επαναπροσδιορίζουν την Διακυβέρνηση με έμφαση την Ηλεκτρονική Κυβέρνηση, την Εκπαίδευση, την Κοινωνική Συμμετοχή, την Αξιοποίηση Δημοσίων Δεδομένων, δράσεις Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, προαγωγής της Υγείας, κλπ. 

Γ. Πυλώνας: Πάροχοι Υπηρεσιών, Τεχνολογιών & Υποδομών

Γ1. Σχεδιαστικές Καινοτομίες Mobile Εφαρμογών

Σχεδιαστικές καινοτομίες mobile εφαρμογών που αφορούν κυρίως το user interface, την αισθητική και σχεδίαση.

Γ2. Καινοτομία & Επιχειρηματικότητα στον Κλάδο του Κινητού Επιχειρείν

Αφορά επιτυχημένες καινοτομίες στον κλάδο των Κινητών (εταιρείες που παράγουν και πωλούν κινητές εφαρμογές, υπηρεσίες και τεχνολογικές υποδομές), ερευνητικά έργα υψηλής επίδρασης, νεοφυείς εταιρείες του κλάδου με προοπτική αλλά και εξωστρεφείς επιχειρήσεις με διεθνή εμβέλεια.

Γ3. Mobile Τεχνολογίες & Υποδομές

Προχωρημένες τεχνολογίες, δράσεις και πρωτοβουλίες στα πεδία του Δικτύου, των συσκευών και των υποδομών του κλάδου των κινητών επικοινωνιών που ενισχύουν τη χρήση, διασυνδεσιμότητα, ταχύτητα, ασφάλεια, αποθήκευση δεδομένων, εφαρμογών και υπηρεσιών.

Γ4. Υπηρεσίες & Δίκτυο Εταιριών Κινητού Επιχειρείν

Καινοτόμες πρακτικές, διαδικασίες και πρωτοβουλίες που αναβαθμίζουν τις υπηρεσίες των εταιρειών κινητού επιχειρείν σε καταναλωτές και επιχειρήσεις, που δημιουργούν αποδοτικά δίκτυα πωλήσεων και αναβαθμίζουν τη σχέση με την κοινωνία.

GRAND AWARDS

Για πρώτη φορά, ο διαγωνισμός λανσάρει τα Grand Awards, τα οποία απονέμονται στις εταιρείες εκείνες που συνολικά θα συγκεντρώσουν περισσότερα από 4 βραβεία, ανεξαρτήτως κατηγορίας. Προϋπόθεση είναι να υπάρχουν τουλάχιστον δύο Gold ανάμεσά τους.

Η τελετή Απονομής Βραβείων προγραμματίζεται να πραγματοποιηθεί τον Σεπτέμβριο 2017.

Περισσότερες πληροφορίες για τη διοργάνωση και τον τρόπο συμμετοχής, βρίσκονται αναρτημένες στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.m-awards.gr.