Κέρδισε 1 Turbo-X Tablet Hive V 3G 9.7"

Σας ευχαριστούμε για τις 33.379 συμμετοχές στο διαγωνισμό “Κέρδισε 1 από τις 2 κονσόλες PS4”.

Μετά από ηλεκτρονική κλήρωση (www.randompicker.com), η οποία έλαβε χώρα στα γραφεία του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Πληροφορικής & Επικοινωνιών Ελλάδας (Αμβροσίου Φραντζή 19, Αθήνα) παρουσία του Νομικού Συνεργάτη του ΣΕΠΕ, η τυχερή που κερδίζει 1 Turbo-X Tablet Hive V 3G 9.7", είναι η Fay Giannakopoulou. Ο αναπληρωματικός νικητής είναι ο Gianhs Tsagalidhc.Ο ΣΕΠΕ θα επικοινωνήσει με τη νικήτρια. Σύμφωνα με τους όρους του διαγωνισμού:

“5.Τα αποτελέσματα της κλήρωσης ο Διοργανωτής θα τα ανακοινώσει στο portal του www.sepe.gr και στη σελίδα του “ΣΕΠΕ” στο Facebook. Oι συμμετέχοντες για να ενημερωθούν για το αν κληρώθηκε ή όχι το όνομά τους, οφείλουν να παρακολουθούν τις σχετικές ανακοινώσεις. Σε κάθε περίπτωση, ο Διοργανωτής θα επικοινωνήσει με το νικητή μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης του (e-mail) ή και τηλεφωνικής επικοινωνίας, τα οποία ο συμμετέχων καλείται να συμπληρώσει στην φόρμα του διαγωνισμού. Ρητά δηλώνεται ότι ο Διοργανωτής θα επιχειρεί την προαναφερθείσα επικοινωνία για διάστημα τριών (3) εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων της κλήρωσης κατά τα ανωτέρω. Σε περίπτωση αποτυχίας επίτευξης της σχετικής επικοινωνίας, η προσπάθεια ειδοποίησης του νικητή θα θεωρείται άκαρπη. Εάν κάποιος νικητής δεν αποδεχτεί το δώρο που δικαιούται ή δεν καταστεί δυνατή η επικοινωνία μαζί του, o Διοργανωτής θα επικοινωνήσει με τον πρώτο σε σειρά κλήρωσης αναπληρωματικό νικητή.

6.Ο ακριβής χρόνος ορίζεται σε κάθε περίπτωση από το Διοργανωτή. Σε περίπτωση κατά την οποία ο νικητής ή ο αναπληρωματικός νικητής δεν προσέλθουν στα Γραφεία του ΣΕΠΕ (Αμβροσίου Φραντζή 19, 117 43 Αθήνα) για την παραλαβή του δώρου, ο Διοργανωτής έχει δικαίωμα να επαναπροκηρύξει το διαγωνισμό με τα ίδια δώρα.

7.Το δώρο κατά την παραλαβή του είναι προσωπικό, δεν μεταβιβάζεται και δεν ανταλλάσσεται, δεν εκχωρείται σε συγγενικά πρόσωπα ή τρίτους, ούτε είναι δυνατό να ζητηθεί η αντικατάστασή του με άλλα. Κάθε σχετική δαπάνη που απαιτείται για την παραλαβή του δώρου (όπως ιδίως έξοδα μετακίνησης ή/ και διαμονής, κ.λπ.) βαρύνει αποκλειστικά και μόνο το νικητή και σε καμία περίπτωση το Διοργανωτή”.

Τελευταία ενημέρωση: 27 Φεβρουαρίου 2015, 19:00.


Λάβε μέρος στο διαγωνισμό του ΣΕΠΕ και κέρδισε 1 Turbo-X® Tablet Hive V 3G 9.7"

Για να λάβεις μέρος στο διαγωνισμό θα πρέπει να κάνεις like στη σελίδα μας στο Facebook και στη συνέχεια να συμπληρώσεις τα στοιχεία σου στη φόρμα της εφαρμογής. Όσοι έχουν κάνει like ήδη στη σελίδα του ΣΕΠΕ στο Facebook, αρκεί να συμπληρώσουν τη φόρμα συμμετοχής στην εφαρμογή.

Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει από τη Δευτερα 2 Φεβρουαρίου 2015 μέχρι και την Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2015. Την Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2015 θα διεξαχθεί ηλεκτρονική κλήρωση μεταξύ των συμμετοχών και η κλήρωση θα αναδείξει ένα (1) νικητή και ένα (1) αναπληρωματικό νικητή. Οι νικητές θα ενημερωθούν σχετικά με την παραλαβή του δώρου μέσω e-mail ή/ και τηλεφωνικής επικοινωνίας.

Περιγραφή δώρου
Το Turbo-X® Hive αναβαθμίζεται και φθάνει στην 5η έκδοσή του, με δυνατά χαρακτηριστικά για να καλύψουν κάθε ανάγκη σου! Εξοπλισμένο με τον τετραπύρηνο επεξεργαστή Cortex A7 στα 1.3 GHz, 16GB μνήμης και 1GB RAM για απρόσκοπτο multi-tasking, λειτουργικό Android 4.4 KitKat για απεριόριστη παραμετροποίηση, ασυναγώνιστη "τριπλέτα" ασύρματης σύνδεσης: 3G, Wi-Fi και Bluetooth και 2 κάμερες για photos & videos δημιουργούν ένα ολοκληρωμένο πακέτο για σένα που τα θέλεις όλα σε ένα...tablet!

Χαρακτηριστικά

 • Οθόνη: 9.7" 1024 x 768 pixels IPS panel
 • Camera: 2.0 Mp (μπροστά) 5.0 Mp (πίσω)
 • Λειτουργικό: Android 4.4 (KitKat)
 • Επεξεργαστής: Quad-core Cortex-A7 1.3 GHz
 • Χωρητικότητα: 16 GB Μνήμη RAM: 1 GB
 • Επιπρόσθετα: WiFi, 3G, Bluetooth, GPS, USB, Micro USB
 • Τύπος Κάρτας Μνήμης: microSD
 • Μπαταρία: 6000mAh

Όροι Διαγωνισμού
"Κέρδισε 1 Turbo-X® Tablet Hive V 3G 9.7"
που διοργανώνεται από τον
"Σύνδεσμο Επιχειρήσεων Πληροφορικής & Επικοινωνιών Ελλάδας - ΣΕΠΕ"

 1. Το μη κερδοσκοπικό σωματείο με την επωνυμία “Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Πληροφορικής & Επικοινωνιών Ελλάδας (ΣΕΠΕ)”, που εδρεύει στην Αθήνα, Αμβροσίου Φραντζή 19, (εφεξής ο “Διοργανωτής”), διοργανώνει διαγωνισμό -με τους ακόλουθους όρους συμμετοχής, οι οποίοι έχουν αναρτηθεί στο portal www.sepe.gr - στη σελίδα κοινωνικής δικτύωσης Facebook του Διοργανωτή. H ηλεκτρονική δήλωση συμμετοχής στο διαγωνισμό μπορεί να υποβληθεί μόνο εφόσον έχουν ληφθεί υπόψη και έχουν γίνει αποδεκτοί από το συμμετέχοντα οι όροι αυτοί.
 2. Δικαιούται να συμμετέχει στο Διαγωνισμό κάθε ενήλικας, δηλαδή άτομο άνω των 18 ετών, που έχει προφίλ στο Facebook ή/ και είναι “Φίλος” στη σελίδα του “ΣΕΠΕ” στο Facebook.
 3. Ο Διαγωνισμός θα διεξαχθεί από τη Δευτερα 2 Φεβρουαρίου 2015 έως και την Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2015. Ο Διαγωνισμός αναδεικνύει νικητές μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης. Συγκεκριμένα, την Παρασκευή 27 Φεβροαυρίου 2015 θα διεξαχθεί από το Διοργανωτή ηλεκτρονική κλήρωση μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω ειδικής εφαρμογής, η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα. Η κλήρωση θα αναδείξει ένα (1) νικητή και ένα (1) αναπληρωματικό νικητή , κατ’ απόλυτη προτεραιότητα και σειρά ανάδειξης. Στην περίπτωση που κάποιος νικητής δεν παραλάβει το δώρο του, τότε θα κληθεί ο αναπληρωματικός νικητής προς παραλαβή του δώρου με σειρά κλήρωσης.
 4. Το δώρο το οποίο προσφέρεται στον παρόντα διαγωνισμό είναι ένα (1) Turbo-X® Tablet Hive V 3G 9.7". Το δώρο δεν αντικαθίσταται, ανταλλάσσεται ή εξαργυρώνεται με άλλες υπηρεσίες, πράγματα ή μετρητά. Ακόμα και μετά την παραλαβή του δώρου ο Διοργανωτής απαλλάσσεται από κάθε ευθύνη σχετική με την κατάσταση, συντήρηση και κάθε είδους αξίωση που αφορά το δώρο του παρόντος Διαγωνισμού.
 5. Τα αποτελέσματα της κλήρωσης ο Διοργανωτής θα τα ανακοινώσει στο portal του www.sepe.gr και στη σελίδα του “ΣΕΠΕ” στο Facebook. Oι συμμετέχοντες για να ενημερωθούν για το αν κληρώθηκε ή όχι το όνομά τους, οφείλουν να παρακολουθούν τις σχετικές ανακοινώσεις. Σε κάθε περίπτωση, ο Διοργανωτής θα επικοινωνήσει με το νικητή μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης του (e-mail) ή και τηλεφωνικής επικοινωνίας, τα οποία ο συμμετέχων καλείται να συμπληρώσει στην φόρμα του διαγωνισμού. Ρητά δηλώνεται ότι ο Διοργανωτής θα επιχειρεί την προαναφερθείσα επικοινωνία για διάστημα τριών (3) εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων της κλήρωσης κατά τα ανωτέρω. Σε περίπτωση αποτυχίας επίτευξης της σχετικής επικοινωνίας, η προσπάθεια ειδοποίησης του νικητή θα θεωρείται άκαρπη. Εάν κάποιος νικητής δεν αποδεχτεί το δώρο που δικαιούται ή δεν καταστεί δυνατή η επικοινωνία μαζί του, o Διοργανωτής θα επικοινωνήσει με τον πρώτο σε σειρά κλήρωσης αναπληρωματικό νικητή.
 6. Ο ακριβής χρόνος ορίζεται σε κάθε περίπτωση από το Διοργανωτή. Σε περίπτωση κατά την οποία ο νικητής ή ο αναπληρωματικός νικητής δεν προσέλθουν στα Γραφεία του ΣΕΠΕ (Αμβροσίου Φραντζή 19, 117 43 Αθήνα) για την παραλαβή του δώρου, ο Διοργανωτής έχει δικαίωμα να επαναπροκηρύξει το διαγωνισμό με το ίδιο δώρο.
 7. Το δώρο κατά την παραλαβή του είναι προσωπικό, δεν μεταβιβάζεται και δεν ανταλλάσσεται, δεν εκχωρείται σε συγγενικά πρόσωπα ή τρίτους, ούτε είναι δυνατό να ζητηθεί η αντικατάστασή του με άλλα. Κάθε σχετική δαπάνη που απαιτείται για την παραλαβή του δώρου (όπως ιδίως έξοδα μετακίνησης ή/ και διαμονής, κ.λπ.) βαρύνει αποκλειστικά και μόνο το νικητή και σε καμία περίπτωση το Διοργανωτή.
 8. Ο Διοργανωτής διατηρεί το δικαίωμα να προβεί σε διαφημιστική εκμετάλλευση κάθε γεγονότος σχετικού με το διαγωνισμό, όπως π.χ. της κλήρωσης, της απονομής του δώρου, κ.λπ. Προς το σκοπό αυτό οι νικητές, αυτομάτως με τη συμμετοχή τους στο διαγωνισμό όπως παραπάνω ορίζεται, συναινούν ρητά και ανεπιφύλακτα στη χρήση και στη δημόσια ανακοίνωση των ονομάτων τους από το Διοργανωτή και επιτρέπουν ρητά σ’ αυτόν να χρησιμοποιήσει τα στοιχεία τους για διαφημιστικούς σκοπούς με οποιοδήποτε τρόπο διαφημίσεως, χωρίς προηγούμενη συνεννόηση μαζί τους και χωρίς οποιαδήποτε οικονομική ή άλλη απαίτηση ή αξίωση από μέρους των νικητών.
 9. Με τη συμμετοχή του στο Διαγωνισμό κάθε συμμετέχων αυτομάτως ως παραπάνω ορίζεται, συναινεί ρητά και ανεπιφύλακτα όπως τα προσωπικά του στοιχεία (τα οποία έχουν ήδη αναρτηθεί στο Facebook και στα οποία ενδεχομένως περιλαμβάνεται και η διεύθυνση του ηλεκτρονικού τους ταχυδρομείου) χρησιμοποιηθούν για τους σκοπούς του Διαγωνισμού -μέσω της σελίδας του Διοργανωτή στο Facebook - από το Διοργανωτή για την επεξεργασία τους μέσω αυτοματοποιημένων ή μη αυτοματοποιημένων μέσων, είτε από τους ίδιους είτε μέσω οποιουδήποτε άλλου προσώπου διορίσουν αυτοί για τη διενέργεια της ως άνω επεξεργασίας κατ’ εντολή και για λογαριασμό τους. Σε κάθε περίπτωση, τα προσωπικά στοιχεία των συμμετεχόντων θα τηρούνται σύμφωνα με το Ν. 2472/ 1997, όπως ισχύει, το Ν. 2774/ 1999 και τις Αποφάσεις και Οδηγίες της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα.
 10. Ο Διοργανωτής διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλλει μονομερώς κατά τη διακριτική του ευχέρεια τους όρους του διαγωνισμού, να συντομεύσει ή να παρατείνει τη διάρκειά του, να αλλάξει το δώρο ή να ματαιώσει ή να αναβάλει το Διαγωνισμό με προηγούμενη ανακοίνωση στο portal www.sepe.gr ή στη σελίδα του στο Facebook.
 11. Οποιαδήποτε διαφορά προκύψει σχετικά με το Διαγωνισμό επιλύεται από τα καθ’ ύλην αρμόδια δικαστήρια της Αθήνας.