Επιχειρηματική συνάντηση “Greece - N. Africa e-Business Gathering: Friendship & Cooperation in the Mediterranean” από το Αραβο-Ελληνικό Επιμελητήριο

Σας ενημερώνουμε ότι το Αραβο-Ελληνικό Επιμελητήριο, στις 7 Απριλίου 2021 (ώρα 12:00), διοργανώνει διαδικτυακά την επιχειρηματική συνάντηση “Greece - N. Africa e-Business Gathering (Algeria - Egypt - Libya - Morocco - Tunisia): Friendship & Cooperation in the Mediterranean”, με στόχο να εξοπλίσει τις ελληνικές επιχειρήσεις με τις πιο πρόσφατες πληροφορίες και τα απαραίτητα εργαλεία που θα τις ενισχύσουν στην προσπάθειά τους να επεκταθούν στις αραβικές χώρες και να αυξήσουν το εμπορικό ισοζύγιο με αυτές.

Μεταξύ άλλων θα πραγματοποιηθούν ομιλίες και παρουσιάσεις από Άραβες Πρέσβεις και Επιτετραμμένους στην Ελλάδα, από τους Έλληνες Συμβούλους Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων που βρίσκονται διαπιστευμένοι στα αραβικά κράτη, καθώς και υψηλού επιπέδου ομιλητές από όλες τις συμμετέχουσες χώρες.

Οι Έλληνες επιχειρηματίες θα έχουν επιπλέον τη δυνατότητα να επικοινωνήσουν μέσω μηνυμάτων (chatting) ή βιντεοκλήσης με τους συμμετέχοντες από την αραβική πλευρά.

Οι ομιλίες θα διεξαχθούν σε ελληνικά και αραβικά, ενώ η δικτύωση μεταξύ Ελλήνων και Αράβων συμμετεχόντων θα γίνει στην αγγλική ή κάποια άλλη γλώσσα κοινής συννενόησης.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ, μέχρι την Τετάρτη 31 Μαρτίου, ώρα 16:00.