Ενδυνάμωση Εξαγωγικών Δεξιοτήτων από την Enterprise Greece

Σας ενημερώνουμε ότι η Ελληνική Εταιρεία Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου (Enterprise Greece), με στόχο να εκπαιδεύσει και να ενδυναμώσει τις ελληνικές εξαγωγικές επιχειρήσεις, εγκαινιάζει μία νέα υπηρεσία: την Enterprise Greece Exports Academy.

Η Enterprise Greece Exports Academy προσφέρει εκπαίδευση και κατάρτιση, εξατομικευμένη συμβουλευτική και τεχνικές γνώσεις σε ελληνικές παραγωγικές επιχειρήσεις, που ενδιαφέρονται να αναπτύξουν τις πωλήσεις τους, να διεισδύσουν σε σημαντικές αγορές και να εδραιωθούν σε αυτές.

Το εκπαιδευτικό έργο της Ακαδημίας ξεκινά με το εκπαιδευτικό Πρόγραμμα “Ενδυνάμωση Εξαγωγικών Δεξιοτήτων”, το οποίο αρχίζει τον Ιούνιο 2022 και περιλαμβάνει δύο συμπληρωματικά σεμινάρια:

  • Ανάπτυξη πωλήσεων μέσω στοχευμένης συμμετοχής σε Διεθνείς Εμπορικές Εκθέσεις

(Για περισσότερες πληροφορίες, πατήστε ΕΔΩ)

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων συμμετοχής: 28 Ιουνίου 2022. 

  • Τεχνικές Διαπολιτισμικής Επικοινωνίας για Ανάπτυξη Εξαγωγών

(Για περισσότερες πληροφορίες, πατήστε ΕΔΩ)

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων συμμετοχής:5 Ιουλίου 2022. 

Τα σεμινάρια θα διεξαχθούν διαδικτυακά σε ολιγομελή τμήματα, μέχρι 15 ατόμων. Το καθένα εξ αυτών ολοκληρώνεται σε δύο τρίωρες διαδικτυακές συνεδρίες. Με την ολοκλήρωση κάθε σεμιναρίου,  θα απονεμηθεί στους εκπαιδευομένους πιστοποιητικό παρακολούθησης. 

Το Πρόγραμμα απευθύνεται σε όλες τις παραγωγικές επιχειρήσεις ανεξαρτήτου κλάδου δραστηριότητας, που επιθυμούν να λάβουν εξειδικευμένη γνώση σε θεματικές εξαγωγικών δεξιοτήτων.

Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας λόγω του περιορισμένου αριθμού συμμετοχών (έως 15 άτομα ανά τμήμα).