Διάθεση Λεύκωματος ΣΕΠΕ - “O Κλάδος της Ψηφιακής Τεχνολογίας στην Ελλάδα: Πρόσωπα και Ιστορίες”

Με χαρά σας ενημερώνουμε ότι ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Πληροφορικής και Επικοινωνιών Ελλάδας (ΣΕΠΕ), έχει εκδώσει το ιστορικό Λεύκωμα  “O Κλάδος της Ψηφιακής Τεχνολογίας στην Ελλάδα: Πρόσωπα και Ιστορίες”, αναδεικνύοντας την πολύτιμη προσφορά του κλάδου στην Ελληνική κοινωνία και στην Εθνική οικονομία διαχρονικά και αποδίδοντας ταυτόχρονα έναν φόρο τιμής στις γενιές των πρωτοπόρων και καινοτόμων επιχειρηματιών και στελεχών του κλάδου.

Το λεύκωμα αποτελεί ένα ταξίδι στην ιστορία της ψηφιακής Ελλάδας, αναδεικνύοντας τον καθοριστικό ρόλο, που καλείται να διαδραματίσει η βιομηχανία ψηφιακής τεχνολογίας στο μέλλον. Στις 350 σελίδες του περιλαμβάνει πάνω από 250 φωτογραφίες αρχειακού υλικού και 96 συνεντεύξεις και τελεί υπό την Αιγίδα της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου, η οποία και το προλογίζει.

Λεύκωμα ΣΕΠΕ: "Ο Κλάδος της Ψηφιακής Τεχνολογίας στην Ελλάδα"

Η έκδοση περιλαμβάνει αφηγηματικά κείμενα, ιστορικό φωτογραφικό υλικό από το αρχείο του ΣΕΠΕ, τις επιχειρήσεις-μέλη μας, καθώς και πολύτιμες προσωπικές μαρτυρίες σε μορφή συνεντεύξεων. Πρόκειται για μία σημαντική προσπάθεια μιας 16μελούς ομάδας, με περισσότερες από 3.000 ώρες έρευνας, που αναδεικνύει την Ψηφιακή Ιστορία της Ελλάδας.

Το Λεύκωμα θα διατεθεί στις επιχειρήσεις - μέλη του ΣΕΠΕ  και σε εκπροσώπους της πολιτικής ηγεσίας και της ακαδημαϊκής κοινότητας. Διατίθεται, επίσης, περιορισμένος αριθμός αντιτύπων προς πώληση.

Μπορείτε να αγοράσετε το ιστορικό Λεύκωμα του ΣΕΠΕ μέσω της εντολής παραγγελίας που θα βρείτε εδώ

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν, επίσης, να επικοινωνούν με τη Γραμματεία του ΣΕΠΕ: τηλ. 210 9249540, e-mail: info@sepe.gr.

ΕΝΤΟΛΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ (WORD)