Αναζήτηση καινοτόμων εφαρμογών οργάνωσης καταστημάτων από αλυσίδα φαρμακείων στο Ισραήλ

Σας ενημερώνουμε ότι η επιχείρηση SuperPharm, η οποία είναι η μεγαλύτερη αλυσίδα φαρμακείων στο Ισραήλ, απέστειλε αίτημα μέσω του Γραφείου Οικονομικών & Εμπορικών Υποθέσεων της Πρεσβείας της Ελλάδος στο Τελ Αβίβ, με το οποίο ενημερώνει ότι το Τμήμα Ψηφιακής Υποστήριξης και Καινοτομίας (Digital & Innovation) της εταιρείας αναζητά καινοτόμες και δημιουργικές νέες τεχνολογικές λύσεις για "in store experience" στα καταστήματά της και οργάνωση ολιστικής διαχείρισης του ηλεκτρονικού εμπορίου σε αυτά (έξυπνα ράφια, καθρέφτες καλλυντικών, κάμερες ανίχνευσης αστοχίας για μέτρηση εξυπηρέτησης πελατών, κ.λπ.).

Η SuperPharm έχει ετήσιο κύκλο εργασιών $1,5 δισ. και συμπεριλαμβάνει 260 καταστήματα σε όλο το Ισραήλ, καθώς και 76 στην Πολωνία. Η κάλυψη ολόκληρης της χώρας είναι ευρύτατη, καθώς εκτιμάται ότι το 90% των ισραηλινών νοικοκυριών έχει τη δυνατότητα να εντοπίσει σημείο πώλησης σε απόσταση 10 λεπτών με το αυτοκίνητο. Εκτιμάται ότι επισκέπτονται καθημερινώς τα υποκαταστήματα στο Ισραήλ άνω των 150.000 επισκεπτών και ειδικώς, περισσότεροι από 30.000 επισκέπτες τα τμήματα καλλυντικών.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να στείλουν τις παρουσιάσεις τους στην κυρία Roni Shoham, στο τμήμα Digital & Innovation: ronise@Super-Pharm.co.il.

Η Super-Pharm επιδιώκει να πραγματοποιήσει διαδικτυακές συναντήσεις μέσω της εφαρμογής Zoom με εταιρείες, που θα θεωρηθούν κατάλληλες.