Υπουργείο Εμπορίου της Τουρκίας: Επιχειρηματική αποστολή στη Διεθνή Έκθεση CEBIT EUROASIA

Εκτός Ελλάδας

Image not found
-

Υπουργείο Εμπορίου της Τουρκίας: Επιχειρηματική αποστολή στη Διεθνή Έκθεση CEBIT EUROASIA

Έναρξη 09:00 - Λήξη 20:00
Κωσταντινούπολη

Σας ενημερώνουμε ότι από τις 6 έως τις 10 Οκτωβρίου 2010, πρόκειται να πραγματοποιηθεί Διεθνής  Έκθεση από την εταιρία HİF-HANNOVER FAIRS INTERPO FAIR ORGANISATION στην Κωνσταντινούπολη στην Τουρκία – TUYAP FAIR CENTER με την επιχορήγηση του σχετιζόμενου φορέα εξαγωγής.

Στην έκθεση προσκαλούνται τα στελέχη των διοικήσεων των εταιριών που δραστηριοποιούνται στους παρακάτω τομείς: Τεχνολογίες πληροφορικής, τηλεπικοινωνιών, δορυφορικών επικοινωνιών, ραδιοτηλεοπτικών εκπομπών και τηλεοπτικού περιεχομένου.

Παράλληλα με την έκθεση υπάρχει ειδική διοργάνωση από το Υπουργείο Εμπορίου της Τουρκίας, η οποία διαρκεί 4 μέρες και περιλαμβάνει επίσκεψη στον εκθεσιακό χώρο καθώς και συναντήσεις με τους παραγωγούς.

Οι λεπτομέρειες της συγκεκριμένης διοργάνωσης είναι οι εξής:

Κατά τη διάρκεια των ημερομηνιών της έκθεσης (0408 Οκτωβρίου  2010) το Υπουργείο Εμπορίου της Τουρκίας θα καλύψει τα έξοδα διαμονής ενός εκπροσώπου από κάθε εταιρία για 4 νύχτες σε ξενοδοχείο 5 αστέρων, το πρωινό και τις μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο καθώς και στον εκθεσιακό χώρο. 

Περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες σχετικά με το αντικείμενο της έκθεσης θα βρείτε στην ιστοσελίδα  http://www.cebit-bcs.com/en/index.html.

Oι εταιρείες που θέλουν να επισκεφτούν την έκθεση πρέπει να συμπληρώσουν την αίτηση και να την στείλουν το αργότερο μέχρι τις 17.09.2010 στο φαξ: 210 72 42 948 ή στο e-mail: dtati@otenet.gr

Για περισσότερες διευκρινίσεις σχετικά με τη διοργάνωση επικοινωνείτε με το Γραφείο του Εμπορικού Ακόλουθου της Τουρκίας στην Αθήνα, κ. Βülent TUNCER, τηλ. 210 72 22 196  fax : 210- 72 42 948, e-mail: dtati@otenet.gr.

Αίτηση εγγραφής, σε μορφή .pdf