Webinar από το ΕΚΤ με θέμα «Plan-Pitch-Scale: Το ταξίδι από την ιδέα στην ανάπτυξη»
On Line
Webinar από το ΕΚΤ με θέμα «Plan-Pitch-Scale: Το ταξίδι από την ιδέα στην ανάπτυξη»
Έναρξη 13:00 - Λήξη 15:00Το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου (ΕΚΤ), συντονιστής του Enterprise Europe Network Hellas, ενημερώνει για τη διοργάνωση διαδικτυακής εκδήλωση με θέμα “Plan - Pitch - Scale: Το ταξίδι από την ιδέα στην ανάπτυξη”, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 24 Απριλίου 2026 (ώρα 13.00-15.00).
Η εκδήλωση είναι αφιερωμένη στη διαμόρφωση, ανάπτυξη και κλιμάκωση σύγχρονων επιχειρηματικών εγχειρημάτων, από την αρχική ιδέα έως την προσέλκυση επενδυτών και τη βιώσιμη μεγέθυνση.
Απευθύνεται σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις, startups και επαγγελματίες, που επιδιώκουν να ενισχύσουν τη στρατηγική τους, να αξιοποιήσουν ευκαιρίες χρηματοδότησης και να σχεδιάσουν την επόμενη φάση ανάπτυξής τους.
Θεματικές ενότητες:
- Business Model Canvas: Από την ανάγκη στην αγοράς στην προσφορά μοναδικής αξίας στον πελάτη.
- Plan it, Pitch it, Scale it: Πώς να χτίσετε και να επικοινωνήσετε το πλάνο ανάπτυξής σας.
- From Startup to Scale-Up: Το ταξίδι της ανάπτυξης και η επόμενη μέρα μέσα σε έναν όμιλο.
Μέσα από τις 3 στοχευμένες θεματικές ενότητες, οι συμμετέχοντες θα γνωρίσουν πρακτικά εργαλεία, θα κατανοήσουν πώς ένα επιχειρηματικό πλάνο μετατρέπεται σε ένα ισχυρό επενδυτικό pitch και θα αποκτήσουν πολύτιμες γνώσεις για τη μετάβαση από νεοσύστατη επιχείρηση σε scale-up σε πραγματικές συνθήκες αγοράς.
Η γλώσσα εκδήλωσης είναι τα ελληνικά. Η συμμετοχή είναι ελεύθερη, κατόπιν εγγραφής ΕΔΩ.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με τον κύριο Απόστολο Λάζαρη, Σύμβουλο Καινοτομίας EEN Hellas, ΕΚΤ, e-mail: alazaris@ekt.gr.