Το Αραβο-Ελληνικό Επιμελητήριο ως χορηγός επικοινωνίας στο MEDITERRANEAN SUSTAINABLE ENERGY SUMMIT

Εντός Ελλάδας

Image not found
-

Το Αραβο-Ελληνικό Επιμελητήριο ως χορηγός επικοινωνίας στο MEDITERRANEAN SUSTAINABLE ENERGY SUMMIT

Έναρξη 09:00 - Λήξη 17:00
Αθήνα

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το Αραβο-Ελληνικό Επιμελητήριο έγινε χορηγός επικοινωνίας (Communication Partners) στο 3ο ετήσιο «Mediterranean Sustainable Energy Summit»  το οποίο θα πραγματοποιηθεί από 18-19 Μαίου 2010 στην Αθήνα, στο ξενοδοχείο Χίλτον υπό την αιγίδα του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας Α.Ε. κ. Κάρολου Παπούλια. 

Στο συνέδριο (3rd Annual Climate and Energy Security Summit for Southeast Europe and the Mediterranean) αυτό θα συζητηθούν θέματα που αφορούν εναλλακτικές πηγές ενέργειας και βιώσιμες ενεργειακές λύσεις στη Μεσόγειο, με αθρόα συμμετοχή από την Ελλάδα και τις χώρες της Μεσογείου.

 Με την ευκαιρία αυτή το Αραβο-Ελληνικό Επιμελητήριο προσκαλεί όλους όσους ενδιαφέρονται, να αδράξουν την ευκαιρία και να συμμετάσχουν σε αυτό το πολύ σημαντικό συνέδριο και τους ενημερώνει ότι θα έχει ενεργή παρουσία και συμμετοχή με δικό του περίπτερο καθώς επίσης θα εμφανίζεται το λογότυπο του Επιμελητηρίου σε όλα τα έντυπα του συνεδρίου και στην ιστοσελίδα του.  

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου μας www.arabgreekchamber.gr, ή άμεσα την ιστοσελίδα του συνεδρίου www.ftbusinessevents.com/medsustainableenergy