Τεχνολογίες Αιχμής στην Εκπαιδευτική Πράξη

Εντός Ελλάδας

Image not found
-

Τεχνολογίες Αιχμής στην Εκπαιδευτική Πράξη

Έναρξη 09:00 - Λήξη 20:00
Εκπαιδευτήρια Σ. Αυγουλέα-Λιναρδάτου, Ελευθερίου Βενιζέλου 112-114, Περιστέρι

Η διημερίδα "Τεχνολογίες Αιχμής στην Εκπαιδευτική Πράξη", θα πραγματοποιηθεί στις 3 & 4 Μαρτίου 2012, στις εγκαταστάσεις των εκπαιδευτηρίων Σ. Αυγουλέα-Λιναρδάτου (Ελευθερίου Βενιζέλου 112-114, Περιστέρι).

Η διημερίδα έχει ως στόχο να δοθεί η ευκαιρία σε εκπαιδευτικούς τόσο να παρουσιάσουν μέρος της δουλειάς τους και να καταθέσουν τις προτάσεις τους σε συναδέλφους, όσο και να ενημερωθούν για τις δυνατότητες που τους παρέχουν οι νέες τεχνολογίες ανταλλάσοντας ιδέες και καλές πρακτικές. Παράλληλα, σκοπός των εργασιών της διημερίδας είναι να αναδειχθεί το τοπίο μέσα στο οποίο μπορούν να λειτουργήσουν τα σχολεία της χώρας μας, ενσωματώνοντας δημιουργικά τις νέες τεχνολογίες στη διδακτική τους καθημερινότητα ώστε να καταστήσουν το μάθημα πιο ελκυστικό και να καλλιεργήσουν την ενεργό συμμετοχή των μαθητών τους στην εκπαιδευτική διαδικασία.

Στην ιστοσελίδα http://www.avgoulea.gr/htm/index.aspx?pageid=2020 μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες και δήλωση συμμετοχής για την εκδήλωση, της οποίας η παρακολούθηση είναι ανοικτή χωρίς κόστος σε κάθε ενδιαφερόμενο.