Συνέδριο “Surviving the Storm through Cost Fitness Strategies and Customer Service Rationalization”

Εντός Ελλάδας

Image not found

Συνέδριο “Surviving the Storm through Cost Fitness Strategies and Customer Service Rationalization”

Έναρξη 09:15 - Λήξη 19:00
Κηφισιά, ξενοδοχείο “Pentelikon”

Σας ενημερώνουμε ότι την Τρίτη 15 Ιουνίου στο ξενοδοχείο “Pentelikon”, στην Κηφισιά θα πραγματοποιηθεί το Συνέδριο “Surviving the Storm through Cost Fitness Strategies and Customer Service Rationalization” που διοργανώνεται από το Supply Chain Institute.

Το Συνέδριο εστιάζει στην ορθολογική μείωση κόστους στις λειτουργίες της επιχείρησης μέσα από την αποδοτικότερη συνεργασία των κρίσιμων Διευθύνσεων (Εφοδιαστική Αλυσίδα / Logistics, Εμπορική Διεύθυνση, Οικονομική Διεύθυνση, Διεύθυνση Παραγωγής, Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού). Το πρόγραμμα απευθύνεται στα Ανώτατα και Ανώτερα Διευθυντικά Στελέχη και περιλαμβάνει τη μεταφορά διεθνούς τεχνογνωσίας με key note speakers από το εξωτερικό (μεταξύ αυτών και από χώρα επιτηρούμενη από το Δ.Ν.Τ., τη Ρουμανία), την παρουσίαση ελληνικών cases και την ενεργή συμμετοχή κάθε συνέδρου μέσα σε ομάδες εργασίας, τα αποτελέσματα των οποίων θα ανακοινωθούν στη σύνοψη – κλείσιμο του Συνεδρίου.

Το Συνέδριο πραγματοποιείται με την υποστήριξη του ΣΕΠΕ, εκ μέρους του οποίου θα απευθύνει χαιρετισμό ο κύριος Γεώργιος Καρανικολός, Γενικός Γραμματέας Δ.Σ. ΣΕΠΕ.
Έχει επίσης εξασφαλισθεί έκπτωση 10% για όσες εταιρείες – μέλη του Συνδέσμου επιθυμούν να συμμετάσχουν.

Για τη συμμετοχή σας, μπορείτε να επικοινωνείτε με τον διοργανωτή: Supply Chain Institute Ltd, τηλ. 210 6180104, 210 6183800, info@scisce.eu, www.scisce.eu.

Πρόγραμμα, σε μορφή