Συνέδριο DIGITIZING AFRICA

Εκτός Ελλάδας

Image not found
-

Συνέδριο DIGITIZING AFRICA

Έναρξη 09:00 - Λήξη 17:00
Cape Town

Σας ενημερώνουμε ότι το διάστημα 2-3 Οκτωβρίου 2024, στο Cape Town, προγραμματίζεται η διοργάνωση του συνεδρίου “DIGITIZING AFRICA 2024: Transforming visions into digital realities in Africa”, με διοργανωτή τη νοτιοαφρικανική εταιρεία Confer Global.

Σε σχετική ενημέρωση της Πρεσβείας της Ελλάδος στην Πρετόρια σημειώνεται ότι ο τομέας της Ψηφιοποίησης παρουσιάζει σημαντική ανάπτυξη σε όλη την Αφρική και ιδιαίτερα στη Νότια Αφρική, η οποία, παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει, αποτελεί τη σημαντικότερη βιομηχανοποιημένη χώρα της Υποσαχαρικής Αφρικής. Επιπλέον, ο τομέας των υπηρεσιών εντάσεως τεχνολογίας (tech) στη Νότια Αφρική σημειώνει σημαντική άνοδο και προσφέρει ευκαιρίες επιχειρηματικής συνεργασίας, σύμφωνα με την τελευταία έκθεση African Market Trends in Technology Services (2024) του International Trade Center.

Το συνέδριο θα περιλαμβάνει ομιλίες, συζητήσεις στρογγυλής τραπέζης, επιχειρηματική δικτύωση βασισμένη στην τεχνολογία, καινοτόμες λύσεις, επιδείξεις σε πραγματικό χρόνο από κορυφαίες εταιρείες τεχνολογίας, κ.α.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διοργάνωση, πατήστε ΕΔΩ.