Πιστοποιημένη Εκπαίδευση για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη από το CSE

Εντός Ελλάδας

Image not found
-

Πιστοποιημένη Εκπαίδευση για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη από το CSE

Έναρξη 00:00 - Λήξη 00:00
-
  Για πρώτη φορά διεθνώς !

Πιστοποιημένη Εκπαίδευση για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη από το CSE – 8, 9 & 10 Μαΐου 2008

Tο Centre for Sustainability and Excellence (CSE) συνεχίζει και φέτος τη διοργάνωση της επιτυχημένης σειράς σεμιναρίων του που πραγματοποιεί διεθνώς, με τον πρώτο κύκλο που περιλαμβάνει δύο εξειδικευμένα workshops. Το προσωπικό του CSE διαθέτει εκτεταμένη διεθνή πείρα σε θέματα εκπαίδευσης Διοικητικών Στελεχών, έχοντας εκπαιδεύσει περισσότερους από 3000 μάνατζερ εταιριών/οργανισμών του ιδιωτικού αλλά και του δημόσιου τομέα. Τα συγκεκριμένα σεμινάρια έχουν ήδη πραγματοποιηθεί με επιτυχία σε περισσότερες από 10 χώρες ανά τον κόσμο.

8 Μαΐου 2008 : Πώς να ξεκινήσετε με την Ε.Κ.Ε. από την Στρατηγική στον Κοινωνικό Απολογισμό

Κόστος : 400 €

Ημερομηνία για υποβολή αιτήσεων σεμιναρίου: 20 Απριλίου 2008

Το workshop στοχεύει στην ολοκληρωμένη και πρακτική προσέγγιση της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης. Παρουσιάζει όλα τα απαραίτητα βήματα που πρέπει να ακολουθήσουν τα άτομα που ενδιαφέρονται να αποκτήσουν πρακτικές γνώσεις και δεξιότητες για να κατανοήσουν την έννοια της ΕΚΕ και την πρακτική της εφαρμογή της.

9 & 10 Μαΐου 2008:  Πιστοποιημένη Εκπαίδευση για Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη (CSR Practitioner Workshop  - IEMA Approved)

Κόστος : 1100 €

Ημερομηνία για υποβολή αιτήσεων σεμιναρίου: 20 Απριλίου 2008

Το πρωτοποριακό διήμερο workshop – που προσφέρεται για πρώτη φορά διεθνώς – παρέχει στους συμμετέχοντες τις γνώσεις και τις δεξιότητες που απαιτούνται ώστε να γίνουν πιστοποιημένοι σύμβουλοι και μάνατζερ ΕΚΕ. Μέσα από εξειδικευμένη, αναλυτική και απόλυτα στοχευόμενη κατάρτιση τους παρέχει τα εργαλεία και τις πρακτικές για κάθε παράμετρο της ΕΚΕ. Με το τέλος της εκπαίδευσης οι συμμετέχοντες είναι έτοιμοι να εφαρμόσουν την τεχνογνωσία τους σε όλα τα επίπεδα ΕΚΕ από το σχεδιασμό της στρατηγικής ΕΚΕ και την εφαρμογή της στην εταιρική κουλτούρα ως  την σύνταξη του ετήσιου κοινωνικού απολογισμού. Στο τέλος της εκπαίδευσης οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να αξιολογηθούν, μετά από ειδική εργασία ώστε να λάβουν τον αναγνωρισμένο επαγγελματικό τίτλο, από τον διεθνή οργανισμό Institute of Environmental Management and Assessment (IEMA) και το CSE, που θα τους επιτρέπει να λειτουργούν είτε ως ανεξάρτητοι σύμβουλοι ΕΚΕ είτε ως Υπεύθυνοι ΕΚΕ οργανισμών και εταιριών.

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε εδώ το σχετικό φυλλάδιο.

Σε περίπτωση που ενδιαφέρεστε για την οργάνωση ενδοεταιρικού σεμιναρίου ή για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο  :210 80 85 475 ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο info@cse-net.org

 

Βίκυ Βλαχονικολέα

 

Marketing Coordinator

 

 

 

T:

+30 210 80 85 565 
+30 210 80 85 475

F:

+30 210 80 85 556

E:

info@cse-net.org

S:

http://www.cse-net.org/

Registration Form