Κορεατική Συμμετοχή στην έκθεση CeBIT 2009

Εκτός Ελλάδας

Image not found
-

Κορεατική Συμμετοχή στην έκθεση CeBIT 2009

Έναρξη 09:00 - Λήξη 18:00
Ανόβερο


Το Korea Trade Centre - Athens είναι το Ελληνικό γραφείο του Korea Trade – Investment Promotion Agency (KOTRA), ενός κυβερνητικού οργανισμού, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα που λειτουργεί υπό την αιγίδα του νεοϊδρυθέντος Κορεατικού Υπουργείου Γνώσης-Οικονομίας (που προήλθε από την συνένωση του Υπουργείου Εμπορίου, Βιομηχανίας & Ενέργειας μαζί με τα Υπουργεία Πληροφορικής & Επικοινωνιών και Επιστήμης & Τεχνολογίας και με ορισμένες διευθύνσεις του Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών). Στην Αθήνα το Korea Trade Centre - Athens αποτελεί το εμπορικό τμήμα της Πρεσβείας της Δημοκρατίας της Κορέας έχοντας ως κύριο σκοπό την ενθάρρυνση και ενίσχυση των συνεργασιών και επενδύσεων μεταξύ Κορεατικών και Ελληνικών Εταιρειών.

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για την Κορεατική Συμμετοχή  στην Διεθνή Έκθεση Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνίας "CeBIT 2009" στην πόλη Ανόβερο της Γερμανίας από τις 3 μέχρι τις 8 Μαρτίου 2009.

Ειδικότερα, αυτή τη χρονιά η Κορεατική συμμετοχή απαρτίζεται από 76 εταιρίες σε τρία περίπτερα συνολικού εμβαδού 1.000 τετραγονικών μέτρων. Το πρώτο περίπτερο βρίσκεται στην αίθουσα 16 (Mobile Devices & Communication), το δεύτερο και το τρίτο στις αίθουσες 19 και 20 αντίστοιχα (Computer and Digital Consumables).

Το προφίλ των 76 συμμετεχουσών Κορεατικών εταιρειών καθώς και τα εκθέματά τους περιγράφονται στην ιστοσελίδα του KOTRA ειδικά διαμορφωμένη για την εκδήλωση αυτή στην διεύθυνση http://cebit2009.itkotra.com

Πριν επισκεφθεί κάποια εταιρεία την έκθεση CeBIT 2009, προσφέρεται η δυνατότητα, μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας «IT B2B Match (Korea Pavilion) CeBIT 2009», στην ελληνική εταιρεία να οργανώσει επιχειρηματικές συναντήσεις με Κορεατικές εταιρείες των οποίων τα προϊόντα παρουσιάζουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για αυτήν. Τα επιχειρηματικά ραντεβού κανονίζονται κατά την διάρκεια της έκθεσης από τις 9:00 π.μ. μέχρι 6:00 μ.μ. είτε σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο σε κάθε Κορεατικό Περίπτερο ή στο χώρο της Κορεατικής εταιρείας σε κοινά αποδεκτή ώρα. Επίσης υπάρχει η δυνατότητα ιδιωτικού χώρου συναντήσεων για εμπιστευτικές επιχειρηματικές συναντήσεις. Επιπλέον το γραφείο του Korea Trade Centre - Athens προσφέρει ένα εισιτήριο εισόδου για όλες τις ημέρες της εκθέσεως (Full Event Ticket).

Οι εταιρίες που ενδιαφέρονται να έχουν επιχειρηματικές συναντήσεις με Κορεατικές εταιρείες που συμμετέχουν στην CeBIT 2009, μπορούν να αποστείλουν fax στο 210 6543508 ή e-mail στο courpasj@kotra.ondsl.gr επιβεβαιώνοντας το ενδιαφέρον τους για συμμετοχή στην εκδήλωση και αναφέροντας τα στοιχεία επικοινωνίας τους καθώς και το όνομα της Κορεατικής εταιρείας, ή των Κορεατικών εταιρειών, με τις οποίες θα επιθυμούσαν να συναντηθούν.

Καταληκτική ημερομηνία συμμετοχών ορίζεται η Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2009.

Για περαιτέρω πληροφορίες ή διευκρινήσεις, παρακαλώ επικοινωνήσετε με τον κύριο Γιάννη Κουρπά ή με την κυρία Ροζαλία Λη, στα τηλέφωνα 210 6543623 ~ 5.