IT Pro Connections 2009

Εντός Ελλάδας

Image not found
-

IT Pro Connections 2009

Έναρξη 09:00 - Λήξη 20:00
ΑθήναΣυναντήστε μας στην IT Pro Connections 2009 στην Αθήνα!

Είσαστε έμπειρος επαγγελματίας του χώρου της πληροφορικής; Μόλις έχετε τελειώσει την βασική εκπαίδευση και ψάχνεστε; Είσαστε ο άνθρωπος για όλες τις δουλειές στην εταιρεία σας; Με την οικονομική κρίση σας έχουν μειώσει το budget για hardware και software; Θέλετε να μάθετε τι νέο υπάρχει και πως μπορείτε να το εφαρμόσετε στον χώρο σας; Έχουμε λύσεις!

Μεγαλώνουμε...

Μετά την αναπάντεχη επιτυχία του Cybercrime - Security Forum 08, με μεγάλη μας χαρά σας προσκαλούμε στο IT Pro Connections 2009, που διοργανώνεται στην Ελλάδα από την μεγαλύτερη ελληνική κοινότητα για IT Pros, το autoexec.gr. Φέτος η εκδήλωση θα διαρκέσει δύο ολόκληρες ημέρες, σε νέο πολύ μεγαλύτερο χώρο για να χωρέσουμε όλοι άνετα. Σας περιμένουμε στις 21 και 22 Νοεμβρίου 2009 στο ξενοδοχείο Imperial! Δεν γερνάμε, μεγαλώνουμε...

Σε ποιούς απευθύνεται το IT Pro Connections;

Η εκδήλωση απευθύνεται αποκλειστικά σε επαγγελματίες ΙΤ που δεν έχουν χρόνο για χάσιμο σε παρουσιάσεις προϊόντων με πληροφορίες που θα μπορούσαν να βρουν μόνοι τους στο διαδίκτυο. Το 2008 το CyberCrime - Security Forum είχε φυσικά σαν θέμα του την ασφάλεια των δεδομένων και των υπολογιστικών συστημάτων.

Μας ζητήσατε να ανοίξουμε την θεματολογία και να συμπεριλάβουμε με τον ίδιο καθαρά τεχνικό προσανατολισμό και άλλα θέματα που μας καίνε στο enterprise computing. Έτσι φέτος τα κύρια αντικείμενα των παρουσιάσεων θα είναι :

1. Client και Server λειτουργικά. Crash test σε ό,τι πιο νέο έχει κυκλοφορήσει.
2. Virtualization 360. Ακόμη βασίζεστε σε φυσικές μηχανές; Προλάβετε τις εξελίξεις !
3. Security. Δείτε σε πραγματικό χρόνο πως ο γείτονας σπάει το WiFi δίκτυό σας.
4. Storage. Να πάρω SAN ή να μείνω με το SATA;
5. Unified Communications. «Παππού πως το λένε αυτό που έχεις στο αυτί σου. Τηλέφωνο;»
6. Dynamic IT. Αν ακόμα οι χρήστες σε ενημερώνουν για το πότε έπεσε ο server, έλα γρήγορα.
7. Networking. Μετά από τόσα χρόνια πρέπει να παραδεχτείς πως το subnetting και το troubleshooting του δικτύου είναι μεγάλο μπέρδεμα. Ναι, σε σένα το λέω, με τις στατικές IPv4!
8. Εργασιακά. Ξέρεις με ποιο αρχαίο επάγγελμα μοιάζει στην Ελλάδα αυτό που εμείς λέμε IT Pro; Δεν θες να ξέρεις. Ίσως εξαρτάται και από εμάς η βελτίωση.
9. Νομικές συμβουλές. Τελικά να το ψαχουλέψω το mailbox του συναδέλφου όπως είπε το αφεντικό ή θα με πάνε μέσα;
10. Secret session…. Είπαμε secret.

Το περιεχόμενο των παρουσιάσεων είναι τόσο τεχνικό, όσο σας έχουμε συνηθίσει σε όλες τις εκδηλώσεις του autoexec.gr. Δεν υπάρχουν marketing slides και βαρετές λίστες με νέα "features". Πρακτική εφαρμογή στις ανάγκες της ελληνικής πραγματικότητας, εστίαση στα σωστά σημεία και συζητήσεις ουσίας θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά αυτής της διήμερης εκδήλωσης που δεν πρέπει να χάσετε, ενώ οι γνώσεις που θα αποκτήσετε θα είναι πολύτιμες. Αν δεν ζείτε με ένα πληκτρολόγιο στο ένα χέρι και ένα καλώδιο δικτύου στο άλλο, το IT Pro Connections δεν είναι για εσάς. Αφιερώστε το σαββατοκύριακό σας σε κάτι άλλο, στο WoW για παράδειγμα. 

Γιατί να το παρακολουθήσω ;

Πρόκειται για μια εκδήλωση που διοργανώνεται από την μεγαλύτερη ελληνική κοινότητα των IT Pros, το autoexec.gr, που πρακτικά σημαίνει ότι πρόκειται για μια εκδήλωση από εμάς για εμάς.

Θα διαπιστώσετε ότι τα θέματα των παρουσιάσεων είναι επίκαιρα και έχουν σχέση με την ελληνική πραγματικότητα. Δεν ασχολούμαστε με εξωτικές τεχνολογίες. Ειδικά αυτή την περίοδο που πλήθος νέων λύσεων έχουν κάνει την εμφάνισή τους στην αγορά της πληροφορικής αλλά τα χρήματα είναι είδος προς εξαφάνιση, θα έχετε την ευκαιρία να ενημερωθείτε σωστά σχετικά με όλες αυτές τις νέες εξελίξεις. Σε όλες τις παρουσιάσεις θέλουμε την συμμετοχή σας με ερωτήσεις και παρεμβάσεις και φυσικά την προσωπική σας εμπειρία. Κάθε άποψη είναι σεβαστή και πολύ χρήσιμη. Υποσχόμαστε ότι μετά το τέλος του διημέρου θα έχετε την απαραίτητη τεχνογνωσία να υλοποιήσετε πράγματα που σας φαίνονταν βουνό.

Το όνομα της εκδήλωσης, IT Pro Connections, υποδηλώνει έναν ακόμη άξονα στον οποίο θέλουμε να κινηθούμε, αυτόν της δικτύωσης. Μην σκέφτεστε IP διευθύνσεις, πόρτες και πρωτόκολλα, εννοούμε την κοινωνική δικτύωση. Με την πολλή δουλειά έχουμε απομονωθεί εντελώς και γι'αυτό φροντίσαμε να διαμορφώσουμε κατάλληλα τον χώρο μέσα και έξω από την αίθουσα των παρουσιάσεων για να έρθουμε πιο κοντά, να ανταλλάξουμε απόψεις για το επάγγελμα, τα προβλήματά του και γενικότερα οτιδήποτε δεν έχει τεχνικό χαρακτήρα αλλά μας ενδιαφέρει άμεσα.

Περιηγηθείτε στις ιστοσελίδες μας, δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα, τους ομιλητές και δηλώστε συμμετοχή. Εάν ενδιαφέρεστε να προβάλλετε την εταιρία σας, μπορείτε να το κάνετε ως χορηγός, με κάποιο από τα πακέτα χορηγιών που είναι διαθέσιμα. 

Σας ευχαριστούμε και σας περιμένουμε στις 21 Νοεμβρίου στο IT Pro Connections 2009!