ΙΤ Directors Forum '10

Εντός Ελλάδας

Image not found

ΙΤ Directors Forum '10

Έναρξη 09:00 - Λήξη 20:00
Κτήμα Πεντελικόν


Σας ενημερώνουμε ότι την Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2010, στο Κτήμα Πεντελικόν, θα πραγματοποιηθεί το ΙΤ Directors Forum ’10, το οποίο διοργανώνεται από τo περιοδικό Νetweek της Boussias Communications.

Το φετινό 5ο ετήσιο συνέδριο των Business/IT Leaders, έχει στόχο την ανάδειξη ενός νέου διαφορετικού μοντέλου ΙΤ Ηγεσίας, αναλύοντας τη θέσπιση και εφαρμογή ενός νέου οράματος που συνδυάζει business και ΙΤ δεξιότητες καθώς και την καινοτομία που προκύπτει από αυτόν για τη βέλτιστη αποτελεσματικότητα της επιχείρησης.

Το Συνέδριο φιλοξενεί ως κεντρικούς ομιλητές τους κ.κ. Thornton May (στη λίστα των "100 Most Influential People in IT" του eWeek, στη λίστα των "Top 50 Brains in Business" του Fast Company, Πρύτανης, IT Leadership Academy και Συγγραφέας), Harris Kern (World Renowned Author & IT Leaders' Mentor), Φώτης Καρώνης (Αντιπρόεδρος για την Πληροφορική, Everything Everywhere - joint venture των Orange και T-Mobile στη Μ. Βρετανία) και πλήθος ελλήνων CIOs.

Στο συνέδριο, που πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Πληροφορικής & Επικοινωνιών Ελλάδας (ΣΕΠΕ), θα απευθύνει χαιρετισμό η κυρία Γιώτα Παπαρίδου, Β' Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΣΕΠΕ.

Περισσότερες πληροφορίες για τη διοργάνωση μπορείτε να αναζητήσετε στην ιστοσελίδα του συνεδρίου: www.itdirectorsforum.gr ή/και στο πρόγραμμα, σε μορφή .pdf