Ημερίδα της Ειδικής Γραμματείας Αξιοποίησης Διεθνών Προγραμμάτων - Προγράμματα Αναπτυξιακής Συνεργασίας της EuropeAid: Ευκαιρίες για Συμβάσεις Έργων

Εντός Ελλάδας

Image not found

Ημερίδα της Ειδικής Γραμματείας Αξιοποίησης Διεθνών Προγραμμάτων - Προγράμματα Αναπτυξιακής Συνεργασίας της EuropeAid: Ευκαιρίες για Συμβάσεις Έργων

Έναρξη 10:00 - Λήξη 16:30
Αθήνα, Αίγλη Ζαππείου, Αίθουσα ΟλυμπίαΑγαπητές κυρίες & Αγαπητοί κύριοι,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η Ειδική Γραμματεία Αξιοποίησης Διεθνών Προγραμμάτων του Υπουργείου Εξωτερικών προσκαλεί τα μέλη του ΣΕΠΕ σε ενημερωτική ημερίδα με θέμα: “Προγράμματα Αναπτυξιακής Συνεργασίας της EuropeAid: Ευκαιρίες για Συμβάσεις Έργων”, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2008 και ώρα 10:00 π.μ. στην Αίγλη Ζαππείου (αίθουσα Ολυμπία).

Η εκδήλωση απευθύνεται σε ελληνικές επιχειρήσεις, οι οποίες ενδιαφέρονται να διεκδικήσουν μερίδιο αγοράς από την κοινοτική αναπτυξιακή βοήθεια. Ενδεικτικά, κατά μέσο όρο, το Ευρωπαϊκό Μέσο Γειτονίας και Εταιρικής Σχέσης (ENPI) διαθέτει ετησίως 1,6 δισ. Ευρώ σε αναπτυξιακά προγράμματα.

Κεντρικοί ομιλητές θα είναι αρμόδιοι αξιωματούχοι της Γενικής Διεύθυνσης Αναπτυξιακής Συνεργασίας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής (EuropeAid).

Παράλληλα, θα διοργανωθεί ομάδα εργασίας (workshop) που θα απευθύνεται σε φορείς του ιδιωτικού τομέα.

Την Πρόσκληση, το Πρόγραμμα της Εκδήλωσης, καθώς και τη φόρμα συμμετοχής, μπορείτε να αναζητήσετε στο παρακάτω link:

www.sepe.gr/files/Word/prosklisi_050908.doc

Σημειώνεται ότι, λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων, οι αιτήσεις συμμετοχής θα πρέπει να περιέλθουν στην ηλεκτρονική διεύθυνση l.klint@mfa.gr ή στο fax 210 36 84 241, το αργότερο μέχρι τις 12 Σεπτεμβρίου 2008.

Με εκτίμηση,

Γραμματεία ΣΕΠΕ