ΗΜΕΡΙΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΔΥΝΗΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΟΥΧΩΝ ΤΟΥ ΕΠ ΨΗΦΙΑΚΗ ΣΥΓΚΛΙΣΗ (ΕΠ ΨΣ)

Εντός Ελλάδας

Image not found

ΗΜΕΡΙΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΔΥΝΗΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΟΥΧΩΝ ΤΟΥ ΕΠ ΨΗΦΙΑΚΗ ΣΥΓΚΛΙΣΗ (ΕΠ ΨΣ)

Έναρξη 09:30 - Λήξη 16:00
ΒΟΛΟΣ, ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ VOLOS PALACE

                                                                                                                                                                     

Η ΕΥΔ ΕΠ ΨΣ πραγματοποιεί την Παρασκευή 10 Απριλίου 2009 στον Βόλο, Ημερίδα με στόχο την ενημέρωση και πληροφόρηση των δυνητικών δικαιούχων του ΕΠ ΨΣ για τις δυνατότητες και τις διαδικασίες συμμετοχής στο Πρόγραμμα.

Η Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στο Ξενοδοχείο VOLOS PALACE από τις 9:30:πμ-16:00μμ, και απευθύνεται κυρίως στους φορείς με έδρα την Περιφέρεια Θεσσαλίας και την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.

Η ΕΥΔ σχεδιάζει και προγραμματίζει το επόμενο διάστημα, την υλοποίηση μιας σειράς αντίστοιχων ενημερωτικών εκδηλώσεων και σε άλλες Περιφέρειες της χώρας. Οι ενδιαφερόμενοι θα ενημερώνονται εγκαίρως για την διεξαγωγή του επόμενου κύκλου ενημερωτικών ημερίδων μέσα από την ιστοσελίδα μας www.infosoc.gr.

Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στην Ημερίδα του Βόλου, καλούνται να συμπληρώσουν και να αποστείλουν στην ΕΥΔ EΠ ΨΣ ηλεκτρονικά ή και με FAX, το επισυναπτόμενο έντυπο συμμετοχής, έως την Δευτέρα 6/4/09. θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Έντυπο Συμμετοχής

Η Ημερίδα συγχρηματοδοτείται κατά 80% από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο και 20 % από Εθνικούς ΠόρουςΧΑΡΤΗΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ VOLOS PALACE


Διεύθυνση: ΞΕΝΟΦΩΝΤΟΣ & ΘΡΑΚΩΝ
Τ.Κ.:38333
Τηλ. 24210 -76501