«Ημέρα Πληροφόρησης Επιχειρηματιών» για Αλγερία, Αρμενία, Γερμανία, ΗΠΑ και Σουηδία

Εντός Ελλάδας

Image not found

«Ημέρα Πληροφόρησης Επιχειρηματιών» για Αλγερία, Αρμενία, Γερμανία, ΗΠΑ και Σουηδία

Έναρξη 00:00 - Λήξη 00:00
Κτίριο ΥΠΕΞ, ΑθήναΤο Υπουργείο Εξωτερικών, με γνώμονα την ανάγκη εντατικοποίησης της προσπάθειάς του για τη στήριξη της εξωστρέφειας των ελληνικών επιχειρήσεων και δεδομένου του ιδιαίτερου ενδιαφέροντος που εκδήλωσε η ελληνική επιχειρηματική κοινότητα, συνεχίζει την υλοποίηση του Προγράμματος «Ημέρες Πληροφόρησης Επιχειρηματιών», με στόχο τη διαρκή ενημέρωση της ελληνικής επιχειρηματικής κοινότητας για τις προοπτικές και τις ευκαιρίες που ανακύπτουν στις ξένες αγορές.

Η επόμενη (6η) διοργάνωση του Προγράμματος «Ημέρες Πληροφόρησης Επιχειρηματιών», θα πραγματοποιηθεί, στις 20 Δεκεμβρίου 2011 και ημέρα Τρίτη, στο κτίριο του Υπουργείου Εξωτερικών, Ακαδημίας 1, όπου οι ενδιαφερόμενοι επιχειρηματίες θα ενημερωθούν από στελέχη των Γραφείων Οικονομικών & Εμπορικών Υποθέσεων σε: Αλγερία, Αρμενία, Γερμανία, ΗΠΑ, και Σουηδία.

Στο πρώτο μέρος, τα στελέχη των τεσσάρων Γραφείων Ο.Ε.Υ., θα παρουσιάσουν, στο Αμφιθέατρο Γ. Κρανιδιώτη, την κάθε μία αγορά, θα αναδείξουν τους δυναμικούς κλάδους της κάθε οικονομίας και τις δυνατότητες συνεργασίας και εξαγωγής ελληνικών προϊόντων και υπηρεσιών.

Στο δεύτερο μέρος, οι συμμετέχοντες επιχειρηματίες και εκπρόσωποι κλαδικών φορέων, που θα δηλώσουν το σχετικό ενδιαφέρον, θα έχουν τη δυνατότητα για συναντήσεις με τα στελέχη των ως άνω Γραφείων Ο.Ε.Υ., με στόχο την έγκυρη και εξειδικευμένη πληροφόρησή τους (Αίθουσα 7ου ορόφου).

Παρακαλούμε τους ενδιαφερόμενους επιχειρηματίες, όπως μας αποστείλουν, μέχρι την Παρασκευή, 9 Δεκεμβρίου 2011, ηλεκτρονικά, τη Δήλωση Συμμετοχής στο e-mail: sbb@mfa.gr.