Επιχειρηματική Αποστολή στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και το Κουβέιτ από το Αραβο-Ελληνικό Επιμελητήριο Εμπορίου & Αναπτύξεως

Εκτός Ελλάδας

Image not found
-

Επιχειρηματική Αποστολή στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και το Κουβέιτ από το Αραβο-Ελληνικό Επιμελητήριο Εμπορίου & Αναπτύξεως

Έναρξη 09:00 - Λήξη 20:00
ΚουβέιτΑγαπητές κυρίες, Αγαπητοί κύριοι,

Σας ενημερώνουμε ότι το Αραβο-Ελληνικό Επιμελητήριο Εμπορίου και Αναπτύξεως (Α.Ε.Ε.Ε.Α.), ανταποκρινόμενο στο διαρκώς αυξανόμενο ενδιαφέρον που εκδηλώνεται τόσο από επιχειρήσεις στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και στο Κουβέιτ, όσο και από ελληνικής πλευράς, διοργανώνει από τις 3 έως τις 8 Δεκεμβρίου 2011, επιχειρηματική αποστολή στο Εμιράτο Umm Al Quwain και στο Κουβέιτ, σε συνεργασία με τα τοπικά Εμπορικά και Βιομηχανικά Επιμελητήρια στις δύο χώρες.

Σε μια περίοδο που η εξωστρέφεια αναδεικνύεται σε κλειδί της επιχειρηματικής επιτυχίας και με δεδομένο το πλήθος επιχειρηματικών ευκαιριών που προσφέρει ο Αραβικός κόσμος, το Επιμελητήριο στοχεύει στη διευκόλυνση των διμερών επιχειρηματικών επαφών (Β2Β) μεταξύ Ελλήνων και Αράβων ενδιαφερόμενων.

Στο Εμιράτο του Umm Al Quwain θα πραγματοποιηθούν συναντήσεις με εκπροσώπους επιχειρήσεων, ενδιαφερόμενες για συνεργασία εταιρείες και Οργανισμούς από όλα τα Εμιράτα, καθώς και με ανώτατους αξιωματούχους του Εμιράτου του Umm Al Quwain και του Κουβέιτ, εφόσον ζητηθεί από τους συμμετέχοντες στην αποστολή.

Η προθεσμία για την αποστολή των δηλώσεων συμμετοχής και των απαραίτητων δικαιολογητικών εγγράφων λήγει την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2011.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την αποστολή, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την κυρία Άννα Σακούρ, τηλ. 210 67 11 210, 210 67 26 882 (εσωτ. 103), fax: 210 67 46 577, e-mail: info@arabgreekchamber.gr, chamber@arabgreekchamber.gr .

Ενημερωτική επιστολή Α.Ε.Ε.Ε.Α. σε μορφή .pdf

Δήλωση συμμετοχής σε μορφή .doc

Κανονισμός Συμμετοχής σε μορφή .pdf