Επιχειρηματική αποστολή: "Co-operation Platform for ICT Applications in Smart Cities" & Έκθεση CeBIT EURASIA

Εκτός Ελλάδας

Image not found
-

Επιχειρηματική αποστολή: "Co-operation Platform for ICT Applications in Smart Cities" & Έκθεση CeBIT EURASIA

Έναρξη 09:00 - Λήξη 20:00
Κωνσταντινούπολη

Σας ενημερώνουμε ότι το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης (συντονιστής εταίρος του δικτύου Enterprise Europe Network στην Ελλάδα) προσκαλεί εταιρείες και ερευνητικούς οργανισμούς στην Επιχειρηματική αποστολή: "Co-operation Platform for ICT Applications in Smart Cities" και στην Έκθεση CeBIT EURASIA, που θα πραγματοποιηθούν στην Κωνσταντινούπολη, στις 5 & 6 Οκτωβρίου 2010.

Ο δήμος της Κωνσταντινούπολης έχει αποφασίσει την δυναμική συμμετοχή του σε έργα που απευθύνονται στους πολίτες και επισκέπτες της πόλης και που θα χρηματοδοτηθούν στο πλαίσιο του FP7 και κυρίως του  CIP - ICT PSP(*). Καλούνται να συμμετέχουν εταιρείες και οργανισμοί οι οποίοι μπορούν να προτείνουν και να παρουσιάσουν στο Δήμο projects που θα υλοποιηθούν από κοινού, σε διεθνή κοινοπραξία. Το θέμα της σύστασης της κοινοπραξίας θα αναλάβουν οι ίδιοι να το φέρουν σε πέρας, έτσι ακόμη και μικρές εταιρείες με σοβαρές λύσεις μπορούν να προτείνουν projects (επισυνάπτεται η σχετική πρόσκληση).

Επίσης, από τις 6-10/10/2010 θα πραγματοποιηθεί η έκθεση CeBIT EURASIA (www.cebitbilisim.com/index.html)  και για την οποία, στις 6/10/2010 θα υπάρξει οργανωμένη επίσκεψη. Για όσους επιθυμούν, φυσικά μπορούν να παρακολουθήσουν περισσότερες ημέρες. Στην έκθεση θα υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για συναντήσεις με εταιρείες από το εξωτερικό και από την μεγάλη και έντονα αναπτυσσόμενη Τουρκική αγορά. 

H καταληκτική ημερομηνία δήλωσης συμμετοχής θα ολοκληρωθεί μέχρι την Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2010 και για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία συμμετοχής, επικοινωνείτε με τον κύριο Κ. Καραμάνη, Enterprise Europe Network – Hellas, τηλ. 210 72 73 918, e-mail: karamanis@ekt.gr

Company Mission for ICT Applications in Smart Cities, σε μορφή .pdf

*ICT PSP.
Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε εδώ:
 http://ec.europa.eu/information_society/activities/ict_psp/about/index_en.htm
 Projects που έχουν εγκριθεί:
 http://ec.europa.eu/information_society/apps/projects/index.cfm?prog_id=IPSP
Εθνικό Σημείο Επαφής: κ. Μαρία Κουτροκόη (210 7711519, mkoutr@gsrt.gr) Γενική Γραμματεία Έρευνας και Τεχνολογίας