Εκδήλωση με θέμα: Πώς να αποκτήσετε Ανταγωνιστικό Πλεονέκτημα σε Εποχές Οικονομικής Κρίσης

Εντός Ελλάδας

Image not found

Εκδήλωση με θέμα: Πώς να αποκτήσετε Ανταγωνιστικό Πλεονέκτημα σε Εποχές Οικονομικής Κρίσης

Έναρξη 09:30 - Λήξη 17:00
Αθήνα


Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών, στα πλαίσια των  προσπαθειών που καταβάλλει για ενημέρωση των επιχειρήσεων – μελών του σχετικά με σημαντικές εξελίξεις που συντελούνται στην παγκόσμια οικονομία, διοργανώνει Ενημερωτική Εκδήλωση με θέμα:

«Πώς να αποκτήσετε Ανταγωνιστικό Πλεονέκτημα σε Εποχές Οικονομικής Κρίσης» 

Η εν λόγω Εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Ε.Β.Ε.Α., Αίθουσα Ερμής (6ος όροφος) την Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2009 και ώρα 9:30 π.μ.

Σκοπός της Συνάντησης είναι η ενημέρωση του επιχειρηματικού κόσμου για τα αποτελέσματα παγκόσμιας έρευνας η οποία επισημαίνει τα προβλήματα των επιχειρήσεων σε παγκόσμια κλίμακα και προτείνει λύσεις αντιμετώπισής τους. Εξειδικευμένα στελέχη θα αναλύσουν τα αποτελέσματα  της έρευνας, τα οποία αποκτούν ιδιαίτερο ενδιαφέρον λόγω της ανησυχίας για το μέλλον της διεθνούς οικονομίας και των επιπτώσεων που θα έχει στις επιχειρήσεις.

Ιδιαίτερη σημασία για τα μέλη του Ε.Β.Ε.Α. έχει το γεγονός ότι η έρευνα δεν προτείνει στρατηγικές λύσεις που ενισχύουν την εσωστρέφεια και τη συντηρητική προσέγγιση περικοπών δαπανών, αλλά στηρίζει ενέργειες που βοηθούν τις επιχειρήσεις να αποκτήσουν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα, μέσα από μία καινοτόμο προσέγγιση της αγοράς.

Εφόσον ενδιαφέρεστε να συμμετάσχετε στην ανωτέρω Συνάντηση, παρακαλούμε να συμπληρώσετε το Δελτίο Συμμετοχής και να το αποστείλετε έως την Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2009 στο Τμήμα Προγραμμάτων και Κατάρτισης του Ε.Β.Ε.Α., Ακαδημίας 7, (4ος όροφος) τηλ.: 210 3382356, fax: 210 3626644, ηλεκτρονική διεύθυνση: nellie@acci.gr (αρμόδια: κ. Νέλη Κουτρουφίνη).

Η είσοδος είναι ελεύθερη

Για την πρόσκληση, το δελτίο συμμετοχής και το πρόγραμμα πατήστε εδώ