Εκδήλωση με θέμα: «Γεφυρώνοντας τη Νοτιοανατολική Ευρώπη με το Παγκόσμιο Εμπορικό Σύστημα

Εντός Ελλάδας

Image not found

Εκδήλωση με θέμα: «Γεφυρώνοντας τη Νοτιοανατολική Ευρώπη με το Παγκόσμιο Εμπορικό Σύστημα

Έναρξη 17:45 - Λήξη 21:00
Θεσσαλονίκη

          Ο Σύνδεσμος Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος και το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης έχουν την τιμή να σας προσκαλέσουν σε εκδήλωση με θέμα: «Γεφυρώνοντας τη Νοτιοανατολική Ευρώπη με το Παγκόσμιο Εμπορικό Σύστημα», την Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2009 και ώρα 17:45, στην Αίθουσα Διαλέξεων του ΕΒΕΘ, Τσιμισκή 29, 2ος όροφος.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί με την ευκαιρία επίσκεψης στη Θεσσαλονίκη εξαμελούς αντιπροσωπείας ευρωβουλευτών–μελών της Επιτροπής Διεθνούς Εμπορίου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και υλοποιείται μετά από πρωτοβουλία του Ευρωβουλευτή Καθηγητή κ. Γεωργίου Παπαστάμκου. 

        Την εκδήλωση θα χαιρετίσoυν ο Πρόεδρος του ΣΕΒΕ κ. Βασίλειος Θωμαϊδης,  ο Πρόεδρος του ΕΒΕΘ κ. Δημήτριος Μπακατσέλος και ο Πρόεδρος της Επιτροπής Διεθνούς Εμπορίου του Ευρωκοινοβουλίου κ. Helmuth Markov. Θα ακολουθήσουν σύντομες παρεμβάσεις των Ευρωβουλευτών κ. Ιuliu Winkler, κ. David Martin, κ. Glyn Ford, κ. Σταύρου Αρναουτάκη.          Κύριος ομιλητής της εκδήλωσης θα είναι ο Ευρωβουλευτής, Καθηγητής Γεώργιος Παπαστάμκος με θέμα: «Εμπορική Ολοκλήρωση της Νοτιοανατολικής Ευρώπης – Ε.Ε. – Πολυμερές Εμπορικό Σύστημα».

        H εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με τη διεξαγωγή συζήτησης μεταξύ των Ευρωβουλευτών και του ακροατηρίου.  Να σημειωθεί, ότι θα υπάρχει ταυτόχρονη διερμηνεία (αγγλική και ελληνική γλώσσα).

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με το ΣΕΒΕ τηλ. 2310-535.333 , κα Ευτ. Χριστάκη