Εκδήλωση: "Buy ΚΟΡΕΑ 2009"

Εκτός Ελλάδας

Image not found

Εκδήλωση: "Buy ΚΟΡΕΑ 2009"

Έναρξη 09:30 - Λήξη 18:00
Σεούλ

Το Korea Trade Centre - Athens είναι το Ελληνικό γραφείο του Korea Trade – Investment Promotion Agency (KOTRA), ενός κυβερνητικού οργανισμού, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα που λειτουργεί υπό την αιγίδα του νεοϊδρυθέντος Κορεατικού Υπουργείου Γνώσης-Οικονομίας (που προήλθε από την συνένωση του υπουργείου Εμπορίου, Βιομηχανίας & Ενέργειας μαζί με τα υπουργεία Πληροφορικής & Επικοινωνιών και Επιστήμης & Τεχνολογίας και με ορισμένες διευθύνσεις του υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών). Στην Αθήνα το Korea Trade Centre - Athens αποτελεί το εμπορικό τμήμα της Πρεσβείας της Δημοκρατίας της Κορέας έχοντας ως κύριο σκοπό την ενθάρρυνση και ενίσχυση των συνεργασιών και επενδύσεων μεταξύ κορεατικών και ελληνικών εταιρειών.

Ακολουθώντας με πίστη και συνέπεια τον σκοπό του, το Korea Trade Centre (KOTRA) - Athens μέσω των κεντρικών του γραφείων, θα διοργανώσει μια εκδήλωση που ονομάζεται "Buy ΚΟΡΕΑ 2009", η οποία αποτελεί μία παρουσίαση των τελευταίων τεχνολογιών αιχμής, δυναμικών κορεατικών προϊόντων, και καινοτόμων επιχειρηματικών ιδεών. Στόχος αυτής της εκδήλωσης είναι να βοηθήσει τους επισκέπτες να αυξήσουν το ποσοστό αγοράς των επιχειρήσεων τους με την διεύρυνση των προϊόντων τους σε πιο ανταγωνιστικές τεχνολογίες έχοντας ως αποτέλεσμα την αύξηση του πελατολογίου τους.

Η εκδήλωση BUY KOREA 2009: Korean Product Showcase είναι μία ημερήσια παρουσίαση προϊόντων και υπηρεσιών επιχειρήσεων από όλη την Κορέα και θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2009, στην αίθουσα Pacific στο Συνεδριακό και Εκθεσιακό Κέντρο (COEX) της Σεούλ στην Κορέα. Η εκδήλωση αυτή οργανώνεται περίπου κάθε 4 χρόνια, απευθύνεται σε επιχειρηματίες και διεξάγεται αποκλειστικά μέσω ραντεβού. Ο κάθε συμμετέχων θα έχει 5 έως 8 επιχειρηματικές συναντήσεις με Κορεατικές εταιρείες που δραστηριοποιούνται σε ένα ή περισσότερους επιχειρηματικούς κλάδους όπου εκτός από τους τομείς της Τεχνολογίας Πληροφορικής και Επικοινωνιών συμπεριλαμβάνονται και προϊόντα από άλλους κλάδους όπως: Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας, Περιβαλλοντική Προστασία, Ηλεκτρική Ενέργεια, Ιατρικά Μηχανημάτων, Βιομηχανικός Εξοπλισμός, Εξοπλισμός Αεροπλάνων και Πλοίων, Κινούμενα Σχεδία & Χαρακτήρες, Ηλεκτρονικά Παιχνίδια, e-Learning, Design, Franchise, TV content καθώς και διάφορα άλλα καταναλωτικά προϊόντα. Θα πρέπει να σημειωθεί σ’ αυτό το σημείο ότι πάνω από 5.000 δυναμικές Κορεατικές επιχειρήσεις παίρνουν μέρος στην εκδήλωση αυτή.

Επίσης, ταυτόχρονα με την ημερίδα θα διεξάγεται στο Συνεδριακό και Εκθεσιακό Κέντρο (COEX) και η έκθεση "Korea Tech Preview Exhibition" στην οποία οι συμμετέχοντες θα έχουν την δυνατότητα να δουν νέες τεχνολογίες και καινοτόμες επιχειρηματικές ιδέες. Επίσης οι συμμετέχοντες όλων των χωρών στην Buy Korea 2009 θα παραβρεθούν σε δείπνο από τον Πρόεδρο & Διευθύνοντα Σύμβουλο του KOTRA κύριο Hwan-Ik CHO.

Πιστεύουμε ακράδαντα ότι η BUY ΚΟΡΕΑ 2009: Korea Product Showcase θα προσφέρει σ’ όλους τους συμμετέχοντες εξαιρετικές ευκαιρίες για το μέλλον και στρατηγικές  επιχειρηματικές διασυνδέσεις.

Ως ανταπόδοση εμπιστοσύνης και αντιστάθμιση για τον πολύτιμο χρόνο και την προσπάθεια των Ελλήνων συμμετεχόντων στην εκδήλωση αυτή, το γραφείο μας θα καταβάλει περίπου το ήμισυ (ανάλογα με τη αναλογία ευρώ και δολαρίου και την τιμή εισιτηρίου) του αεροπορικού εισιτηρίου μετ’ επιστροφής από Αθήνα για Κορέα, καθώς και δύο-νυχτών δωρεάν διαμονή με πρωινό στο ξενοδοχείο 5 αστέρων Coex Intercontinental Hotel. Επίσης προσφέρεται χωρίς χρέωση μετάφραση στην Αγγλική, Γαλλική, Γερμανική και άλλες γλώσσες κατά την ώρα των συναντήσεων από διερμηνείς. Όλα τα προηγούμενα αφορούν ένα άτομο ανά εταιρεία που θα συμμετέχει στις εν λόγω συναντήσεις.

Εάν κάποιο διευθυντικό στέλεχος από εταιρεία μέλος του ΣΕΠΕ ενδιαφέρεται να συμμετέχει στην BUY ΚΟΡΕΑ 2009: Korean Product Showcase και να έχει επιχειρηματικές συναντήσεις με αντίστοιχες Κορεατικές εταιρίες, παρακαλούμε όπως αποσταλεί ένα fax (210 6543508) ή e-mail επιβεβαιώνοντας το ενδιαφέρον του για συμμετοχή στην εκδήλωση και αναφέροντας τα στοιχεία επικοινωνίας του καθώς και της εταιρίας που εκπροσωπεί και το προϊόν(ή προϊόντα, κατά σειρά προτίμησης) για τα οποία θα ήθελε να οριστούν οι συναντήσεις. Επίσης είναι δυνατόν να προτείνει κάθε ενδιαφερόμενος κάποια συγκεκριμένη κορεατική εταιρεία που ήδη γνωρίζει και θα ήθελε να έρθουν σε επαφή κατά τη διάρκεια αυτής της εκδήλωσης.

Για να μας δοθεί ο απαιτούμενος χρόνος να οργανώσουμε όσο πιο αποτελεσματικά και αποδοτικά τις συμμετοχές των εταιριών του συνδέσμου μας στην BUY ΚΟΡΕΑ 2009, θα θέλαμε να έχουμε το fax ή e-mail συμμετοχής το συντομότερο δυνατό, με καταληκτική ημερομηνία την Πέμπτη 11η Δεκεμβρίου 2008,

Για περαιτέρω πληροφορίες ή διευκρινήσεις, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με τον κύριο Ιωάννη Κουρπά, courpasj@kotra.ondsl.gr ή με την κυρία Ροζαλία Λη, ktc-rosalia@hotmail.com στα τηλέφωνα 210 6543623 - 5.

Περισσότερες πληροφορίες και Πρόγραμμα