ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ: Παρατηρητήριο για την Κοινωνία της Πληροφορίας - Εσπερίδα με θέμα: "Η Πρόοδος και οι Προοπτικές της Ψηφιακής Ελλάδας"

Εντός Ελλάδας

Image not found

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ: Παρατηρητήριο για την Κοινωνία της Πληροφορίας - Εσπερίδα με θέμα: "Η Πρόοδος και οι Προοπτικές της Ψηφιακής Ελλάδας"

Έναρξη 17:00 - Λήξη 20:45
Αθήνα

Αθήνα, 29 Ιουνίου 2007
Αρ. Πρωτ. 1106 

Προς
Τις Επιχειρήσεις - Μέλη του ΣΕΠΕ

Θέμα: ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ: Παρατηρητήριο για την Κοινωνία της Πληροφορίας - Εσπερίδα με θέμα: "Η Πρόοδος και οι Προοπτικές της Ψηφιακής Ελλάδας"

Αγαπητές κυρίες & Αγαπητοί κύριοι,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το Παρατηρητήριο για την Κοινωνία της Πληροφορίας, στο πλαίσιο του ρόλου και της δράσης του στην Ελλάδα, διοργανώνει εσπερίδα με θέμα: "Η Πρόοδος και οι Προοπτικές της Ψηφιακής Ελλάδας".

Η εσπερίδα θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Intercontinental (Αίθουσες Ballroom I & II), την Τρίτη 3 Ιουλίου 2007, από τις 17:00 έως τις 20:45. Μετά το πέρας της εσπερίδας, θα ακολουθήσει δεξίωση.

Ο ΣΕΠΕ θα εκπροσωπηθεί από τον Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου, κύριο Παντελή Τζωρτζάκη, ο οποίος θα συμμετάσχει στο πάνελ 2 με θέμα: "Η Πρόοδος της Ψηφιακής Ελλάδας - Η άποψη του Επιχειρηματικού Κόσμου".

Το Πρόγραμμα της εσπερίδας, καθώς και περισσότερες πληροφορίες για την εγγραφή σας, μπορείτε να αναζητήσετε στη διεύθυνση: www.observatory.gr/page/default.asp?la=1&id=21&pl=76&pk=150&ap=58. 

Με εκτίμηση,
Γραμματεία ΣΕΠΕ