ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ: IDC Data Storage, Virtualization & Green Data Centers Roadshow 2008

Εντός Ελλάδας

Image not found

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ: IDC Data Storage, Virtualization & Green Data Centers Roadshow 2008

Έναρξη 09:00 - Λήξη 16:00
Αθήνα, Ledra Marriott

Αγαπητές κυρίες & Αγαπητοί κύριοι,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η IDC διοργανώνει το Συνέδριο IDC Data Storage, Virtualization & Green Data Centers Roadshow 2008, το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 11 Ιουνίου 2008, στο Ξενοδοχείο Athens Ledra Marriott.

Το Ετήσιο Συνέδριο της IDC για την Αποθήκευση, την Εικονική Προβολή και τα Οικολογικά Κέντρα Δεδομένων, απευθύνεται στους Διευθυντές πληροφορικής και CIOs που θέλουν να μάθουν τα τελευταία νέα στις τάσεις για τα Data Centers, αλλά και να γνωρίσουν από κοντά τους κορυφαίους “γκουρού” στον τομέα.

Έχει ως σκοπό να συγκεντρώσει τους επαγγελματίες πληροφορικής και τους υπεύθυνους για τη λήψη αποφάσεων από όλους τους τομείς, με τους κορυφαίους εμπειρογνώμονες της βιομηχανίας και τους προμηθευτές αποθήκευσης (πληροφοριών), για να μοιραστούν εμπειρίες και να συζητήσουν τις πρόσφατες τάσεις για την αποθήκευση στοιχείων και το μέλλον της διαχείρισης πληροφοριών.

Την έναρξη του Συνεδρίου θα κάνει ο Γενικός Γραμματέας για τα Συστήματα πληροφοριών του Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών, κύριος Δημοσθένης Αναγνωστόπουλος.

Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο κύριος Martin Hingley ο οποίος είναι επικεφαλής της ομάδας έρευνας αγοράς πληροφορικής της IDC στην περιοχή EMEA.

Ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Πληροφορικής & Επικοινωνιών Ελλάδας (ΣΕΠΕ) υποστηρίζει την εκδήλωση. Ο κυρία Γιώτα Παπαρίδου, Β’ Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου, θα απευθύνει εισαγωγικό χαιρετισμό.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφτείτε  το δικτυακό τόπο www.idc-cema.com/events/storage08gr, ή να επικοινωνήσετε με την κυρία Χριστίνα Αλεξανδροπούλου στο τηλέφωνο 210 72 79 026 ή στο email CAlexandropoulou@idc.com.

Με εκτίμηση,
Γραμματεία ΣΕΠΕ