Digital Technology Expo - dte 2008

Εντός Ελλάδας

Image not found
-

Digital Technology Expo - dte 2008

Έναρξη 09:00 - Λήξη 17:00
Εκθεσιακό & Συνεδριακό κέντρο Expo Athens, ΑθήναΑγαπητές κυρίες και Αγαπητοί Κύριοι,

Με ιδιαίτερη χαρά, σας ανακοινώνουμε τη συνεργασία του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Πληροφορικής & Επικοινωνιών Ελλάδας με τη μεγαλύτερη έκθεση Ψηφιακής Τεχνολογίας στην Ελλάδα, Digital Technology Expo - dte 2008, www.dte.gr, η οποία θα πραγματοποιηθεί από τις 6 μέχρι τις 9 Νοεμβρίου 2008, στο εκθεσιακό & συνεδριακό κέντρο Expo Athens, στην Ανθούσα.

Η dte 2008 τελεί υπό την αιγίδα ή τη συνεργασία: του Υπουργείου Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων, του Υπουργείου Μεταφορών και Επικοινωνιών, της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων και της Ειδικής Γραμματείας Ψηφιακού Σχεδιασμού του Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών, της Γενικής Γραμματείας Έρευνας και Τεχνολογίας του Υπουργείου Ανάπτυξης, του Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών (ΕΒΕΑ), του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΕΒ), της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ), της “Κοινωνία της Πληροφορίας ΑΕ”, του Δήμου Αθηναίων, του Εθνικού Δικτύου Έρευνας και Τεχνολογίας (ΕΔΕΤ), του Τμήματος Πληροφορικής & Επικοινωνιών του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας (e-ΤΕΕ).

Η dte - Digital Technology Expo 2008 αποτελεί την εξέλιξη της έκθεσης πληροφορικής COMDEX Greece. Σε τέσσερα μόλις χρόνια, στο διάστημα από το 2004 μέχρι και το 2007, η μεγαλύτερη έκθεση τεχνολογίας κατάφερε να αλλάξει δυναμική, να παρουσιαστεί ανανεωμένη και να καθιερωθεί στη συνείδηση εκθετών και επισκεπτών ως το ετήσιο ραντεβού του κλάδου. Η έκθεση παρουσιάζει πλέον ετήσια αύξηση των επισκεπτών της τάξεως του 30%.

Το 2004: 22.000 επισκέπτες: 13.200 επαγγελματίες, 81 εκθέτες.
Το 2005: 37.000 επισκέπτες: 19.000 επαγγελματίες, 119 εκθέτες.
Το 2006: 42.000 επισκέπτες: 26.000 επαγγελματίες, 134 εκθέτες.
Το 2007: 47.000 επισκέπτες: 28.000 επαγγελματίες, 145 εκθέτες.

CEO Forum
Λόγω των διεθνών εξελίξεων και των τάσεων της αγοράς, η διοργάνωση από έκθεση πληροφορικής εξελίχθηκε σε έκθεση ψηφιακής τεχνολογίας, περιλαμβάνοντας τις συγκλίνουσες τεχνολογίες τόσο σε λύσεις ψηφιακής τεχνολογίας για επιχειρήσεις (business solutions) όσο και σε επίπεδο καταναλωτικών αγαθών (consumer electronics). Κύριο κορμό της dte - Digital Technology Expo αποτελεί η παρουσίαση λύσεων προς επιχειρήσεις. Σε μία σημαντική περίοδο για την πολιτική και την οικονομία της χώρας, καθώς και για τις προοπτικές του κλάδου Τεχνολογιών Πληροφορικής & Επικοινωνιών στην Ελλάδα, το CEO Forum - η ετήσια συνάντηση του ευρύτερου κλάδου ΤΠΕ αποτελεί πλατφόρμα συζήτησης των υψηλόβαθμων στελεχών της αγοράς, πολιτικών και εκπροσώπων του ιδιωτικού τομέα.

Στην digital technology expo 2008 επίτιμος προσκεκλημένος και κεντρικός ομιλητής στο CEO Forum είναι ο π. Καγκελάριος της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας A.E. Gerhard Schroeder. Το θέμα της ομιλίας του θα είναι: “Παγκοσμιοποιημένη οικονομία και προστασία του περιβάλλοντος: Πως οι τεχνολογικές εξελίξεις και οι αλλαγές στις επιχειρηματικές διαδικασίες επηρεάζουν την προσωπική και επαγγελματική ζωή των ανθρώπων”.

Εκτός του κυρίου Gerhard Schroeder που θα είναι ο κύριος ομιλητής, στο Συνέδριο έχουν προσκληθεί κορυφαίοι ομιλητές από τον πολιτικό και επιχειρηματικό κόσμο, ενώ το συνέδριο θα παρακολουθήσουν CEO's τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό.

Κρατήσεις θέσεων στο CEO Forum 2008

ISS
Η Premier Events η Smart Press & το περιοδικό AVPRO διοργανώνουν για πρώτη φορά την έκθεση επαγγελματικού ήχου, εικόνας & εγκαταστάσεων με τίτλο ISS - AVL Digital PRO. Η ISS - AVL Digital PRO φιλοδοξεί να αποτελέσει την ετήσια συνάντηση του ευρύτερου κλάδου των Live, Installation και Integration εφαρμογών. Εκφράζει απόλυτα τη σύγκλιση των τεχνολογιών, των προ- διαγραφών και των αναγκών του ευρύτερου επαγγελματικού κλάδου, που έχει ως αντικείμενο τις Installation, Live και Integration εφαρμογές.

Λοιπές Συνεδριακές Εκδηλώσεις:

Η dte-digital technology expo 2008 θα πλαισιωθεί με σημαντικές συνεδριακές εκδηλώσεις τα dte Conferences. Στόχος των dte Conferences είναι να παρουσιάσουν όλα τα σημαντικά θέματα και τάσεις που αφορούν στον κλάδο της τεχνολογίας και να προτείνουν λύσεις όπου κρίνεται αναγκαίο. Η βασική θεματολογία των dte Conferences έχει διαμορφωθεί ως εξής: Green IT, Security, Business Software, Document Management, Unified Communications, Cloud computing.

Στη dte 2008 θα υπάρχουν ακόμα στρογγυλά τραπέζια για πολλά θέματα… e-learning & learning technology, bloggers fiesta, Διάσωση πολιτιστικής κληρονομιάς, Social networking, GIS - GPS, R&D special, Εναλλακτικές μορφές ενέργειας, eBusiness, Small is beautiful, Project management, Developers track, ΕΣΠΑ και ΜΜΕ.

Για την πρόσκληση συγκεκριμένων ομάδων κοινού, έχει προγραμματισθεί στοχευμένη καμπάνια μέσω προσκλήσεων, e-mails, fax, καταχωρήσεων, ενώ για την προσέλκυση του γενικού κοινού η καμπάνια περιλαμβάνει περιοδικά, εφημερίδες, προσκλήσεις, ραδιόφωνο και outdoor. Την Έκθεση αναμένεται να επισκεφθούν φέτος περισσότεροι από 55.000 επισκέπτες.

Σε στενή συνεργασία με τη διοργανώτρια εταιρία, ο ΣΕΠΕ διασφαλίζει την εγκυρότητα διαχείρισης των κονδυλίων και του διαφημιστικού προϋπολογισμού σας και πέτυχε για τις Επιχειρήσεις - Μέλη του, έκπτωση 25%.

Σας προσκαλούμε να λάβετε μέρος στη μεγάλη έκθεση ψηφιακής τεχνολογίας και να παρουσιάσετε προϊόντα, λύσεις και υπηρεσίες στους δεκάδες χιλιάδες επισκέπτες της μεγαλύτερης και ταχύτερα αναπτυσσόμενης έκθεσης στην Ελλάδα, ενισχύοντας έτσι τη γενικότερη θέση και το κύρος τόσο της επιχείρησής σας, όσο και του κλάδου Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών στην ελληνική αγορά.

Για οποιαδήποτε πρόσθετη πληροφορία και για το κλείσιμο της συμμετοχής σας, επικοινωνήστε με τον κύριο Νίκο Ψωμιάδη, τηλέφωνο: 21 0924 5577, email: npsomiadis@dte.gr 

Πληροφορίες για την Digital Technology Expo - dte 2008