Διεθνές Forum επιχειρηματικών συναντήσεων στο πλαίσιο της διεθνούς εκδήλωσης Mobile World Congress 2012

Εκτός Ελλάδας

Image not found
-

Διεθνές Forum επιχειρηματικών συναντήσεων στο πλαίσιο της διεθνούς εκδήλωσης Mobile World Congress 2012

Έναρξη 09:00 - Λήξη 20:00
ΒαρκελώνηΤο Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης (ΕΚΤ), μέλος του Enterprise Europe Network - Hellas (www.enterprise-hellas.gr), σας προσκαλεί να συμμετέχετε στο διεθνές Forum επιχειρηματικών συναντήσεων που πραγματοποιείται από 27 έως 29 Φεβρουαρίου 2012 στη Βαρκελώνη. Η εκδήλωση διοργανώνεται στο πλαίσιο του Mobile World Congress 2012 (έκθεση & συνέδριο) που αποτελεί το κορυφαίο γεγονός για τις εταιρείες που παρέχουν προϊόντα και εφαρμογές στον χώρο της Κινητής Τηλεφωνίας.

Η εκδήλωση θα δώσει τη δυνατότητα σε συμμετέχοντες από όλη την Ευρώπη να παρουσιάσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους και να βρουν τους κατάλληλους συνεργάτες. Θα πραγματοποιηθούν διμερείς προκαθορισμένες συναντήσεις μεταξύ των συμμετεχόντων, με βάση τη ζήτηση και την προσφορά τεχνολογίας (προϊόντα & τεχνογνωσία) και τις επιχειρηματικές προτάσεις συνεργασίας. Είναι σημαντικό να αναφερθεί ότι μεγάλοι τηλεπικοινωνιακοί κολοσσοί αναζητούν συνεργασίες και προϊόντα μικρότερων εταιρειών.  Η εκδήλωση του 2011 ήταν πολύ επιτυχημένη για τις Ελληνικές εταιρείες που συμμετείχαν.

Η συμμετοχή στo Forum κοστίζει 300€, τιμή στην οποία περιλαμβάνει και το βασικό εισιτήριο εισόδου στο Mobile World Congress 2012 (το εισιτήριο εισόδου κοστίζει μόνο του 600€). Υπάρχει περιορισμένος αριθμός θέσεων. Η καταληκτική ημερομηνία υποβολής συμμετοχής στο Forum είναι η 20η Ιανουαρίου 2012.

Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινίσεις σχετικά με το Forum μπορείτε να επικοινωνείτε με το ΕKT (κ. Κωνσταντίνο Καραμάνη, τηλ.: 210 7273918, e-mail: karamanis@ekt.gr).