Διεθνές Forum b2b επιχειρηματικών συναντήσεων «DANUBESHORING BUSINESS & IT»

Εκτός Ελλάδας

Image not found
-

Διεθνές Forum b2b επιχειρηματικών συναντήσεων «DANUBESHORING BUSINESS & IT»

Έναρξη 09:00 - Λήξη 20:00
Νόβι ΣαντTο Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης, μέλος του δικτύου Enterprise Europe Network, σε συνεργασία με το Σύνδεσμο Εταιρειών Πληροφορικής Βορείου Ελλάδας, σας προσκαλούν να συμμετέχετε στο διεθνές b2b forum συναντήσεων: «DANUBESHORING BUSINESS & IT» (www.b2match.eu/danubit/pages/home) , που πραγματοποιείται στο Νόβι Σαντ της Σερβίας μεταξύ 20-21 Οκτωβρίου 2011.

Η περιοχή του Νόβι Σαντ αποτελεί την «ατμομηχανή» της οικονομίας της Σερβίας. Η εκδήλωση οργανώνεται κυρίως από το Vojvodina ICT Cluster ( www.vojvodinaictcluster.org), ένα σχηματισμό που αποτελείται από 60 περίπου μέλη (μέλη και τομείς δραστηριοποίησης μπορούν να βρεθούν εδώ: www.vojvodinaictcluster.org/member-list/).

Η εκδήλωση αποτελείται από δύο μέρη (www.b2match.eu/danubit/pages/agenda), στις 20/10 θα υπάρξουν παρουσιάσεις των δραστηριοτήτων των τοπικών φορέων και των τάσεων της τοπικής αγοράς. Είναι μια καλή ευκαιρία γνωριμίας με τους συμμετέχοντες. Στις 21/10 θα γίνει το διεθνές b2b forum συναντήσεων . Θα δοθεί η δυνατότητα στις συμμετέχουσες εταιρείες να παρουσιάσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους και να βρουν τους κατάλληλους συνεργάτες για διεθνή συνεργασία. Στο πλαίσιο αυτό θα πραγματοποιηθούν διμερείς προκαθορισμένες συναντήσεις μεταξύ των συμμετεχόντων, με βάση τη ζήτηση και την προσφορά επιχειρηματικών προτάσεων, τεχνολογικών προϊόντων ή συμμετοχής σε ερευνητικά προγράμματα. Αναμένονται πολλές εταιρείες από γειτονικές χώρες καθώς και την Γερμανία. Η συμμετοχή στο forum είναι εφικτή με την εισαγωγή του προφίλ της εταιρείας σας στο: www.b2match.eu/danubit/participants/new και τη δήλωση συμμετοχής σας στο: www.ribarskoostrvo.rs/index.php?lang=EN (δηλώνετε κωδικό "DANUB.IT" στο πεδίο Comments).

Το κόστος της συμμετοχής είναι πολύ μικρό, ανέρχεται στα 60€ για τη συμμετοχή (στην τιμή περιλαμβάνονται τα γεύματα και τα αναψυκτικά/καφές, καθώς και ξενάγηση στην πόλη). Το ξενοδοχείο κοστίζει 38€ ανά βράδυ και βρίσκεται σε εξαιρετικό σημείο. Εάν υπάρξει ικανός αριθμός Ελλήνων συμμετεχόντων, θα γίνει προσπάθεια για ομαδική μετάβαση στο Νόβι Σαντ.

Πληροφορίες για το Forum: Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης (Κωνσταντίνος Καραμάνης, τηλ.: 210 7273918, e-mail: karamanis@ekt.gr ),

* Το Enterprise Europe Network είναι το μεγαλύτερο δίκτυο ολοκληρωμένης επιχειρηματικής υποστήριξης στον κόσμο. Στην Ελλάδα, το δίκτυο Enterprise Europe Network-Hellas αποτελείται από βιομηχανικούς συνδέσμους, ερευνητικά και τεχνολογικά ιδρύματα, εμπορικά και βιομηχανικά επιμελητήρια και καταξιωμένους φορείς στο χώρο της καινοτομίας και των ΜΜΕ, με συντονιστή το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης. Παρέχει δωρεάν υπηρεσίες για διεθνή επιχειρηματική συνεργασία, ενημέρωση για ευρωπαϊκές πολιτικές, καινοτομία και μεταφορά τεχνολογίας, ενίσχυση της συμμετοχής των μικρομεσαίων επιχειρήσεων στα ευρωπαϊκά προγράμματα για Έρευνα και Τεχνολογία.