Ανάπτυξη των Ελληνικών Επιχειρήσεων μέσω της Βιωματικής Εκπαίδευσης

Εντός Ελλάδας

Image not found

Ανάπτυξη των Ελληνικών Επιχειρήσεων μέσω της Βιωματικής Εκπαίδευσης

Έναρξη 09:30 - Λήξη 17:00
Αθήνα

Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών, στα πλαίσια των  προσπαθειών που καταβάλλει για ενημέρωση των επιχειρήσεων – μελών του διοργανώνει Ενημερωτική Εκδήλωση με θέμα:

«Ανάπτυξη των Ελληνικών Επιχειρήσεων μέσω της
Βιωματικής Εκπαίδευσης» 

Η εν λόγω Εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Ε.Β.Ε.Α., Αίθουσα Ερμής (6ος όροφος) την Τρίτη 7 Απριλίου 2009 και ώρα 9:30 π.μ.

Σκοπός της Συνάντησης είναι η ενημέρωση του επιχειρηματικού κόσμου για την πρωτοποριακή μέθοδο βιωματικής εκπαίδευσης, σύμφωνα με την οποία ο εκπαιδευόμενος αποτελεί το κέντρο της εκπαιδευτικής διαδικασίας και μαθαίνει να επιλύει τα θέματα που τον απασχολούν βιώνοντάς τα στην καθημερινότητά του. Σαν αποτέλεσμα, η μάθηση γίνεται βίωμα που ακολουθεί τον εκπαιδευόμενο και όχι ένα απλό μάθημα θεωρίας.

Η Βιωματική Εκπαίδευση αφορά στη μετάδοση του τρόπου με τον οποίο αντιμετωπίζουμε το εκάστοτε θέμα, έτσι ώστε η υπάρχουσα εκ προοιμίου γνώση να μπορεί να χρησιμοποιηθεί δημιουργικά συντελώντας με τον τρόπο αυτό στην αύξηση της παραγωγικότητας και στην εν γένει βελτίωση της ανταγωνιστικότητας της επιχείρησης.

Εφόσον ενδιαφέρεστε να συμμετάσχετε στην ανωτέρω Εκδήλωση, παρακαλούμε να συμπληρώσετε το Δελτίο Συμμετοχής και να το αποστείλετε έως την Παρασκευή 3 Απριλίου 2009 στο Τμήμα Προγραμμάτων και Κατάρτισης του Ε.Β.Ε.Α., Ακαδημίας 7, (4ος όροφος) τηλ.: 210 3382356, fax: 210 3626644, ηλεκτρονική διεύθυνση: nellie@acci.gr (αρμόδια: κ. Νέλη Κουτρουφίνη).

Η είσοδος είναι ελεύθερη

Την πρόσκληση, το δελτίο συμμετοχής καθώς και το πρόγραμμα μπορείτε να τα αναζητήσετε στον παρακάτω σύνδεσμο:
/files/Word/Biomatiki_Ekpaideysi.doc