6η Έκθεση ψηφιακής τεχνολογίας - dte digital technology expo 2010

Εντός Ελλάδας

Image not found
-

6η Έκθεση ψηφιακής τεχνολογίας - dte digital technology expo 2010

Έναρξη 09:00 - Λήξη 21:00
ΑθήναΜε ιδιαίτερη χαρά σας ανακοινώνουμε την οργάνωση για 6η χρονιά της μεγαλύτερης έκθεσης τεχνολογίας dte digital technology expo 2010.

Η έκθεση θα διεξαχθεί στο Helexpo Palace στις 16-18 Απριλίου 2010 και όπως κάθε χρόνο στοχεύει να αποτελέσει το ετήσιο ραντεβού για τι κοινό και τις επιχειρήσεις πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών στην Ελλάδα.

Η Έκθεση:

Θέλοντας να περιλάβουμε όλες τις εξελίξεις της τεχνολογίας που παρουσιάζονται στις αντίστοιχες εκθέσεις του εξωτερικού (Consumer Electronics Show Las Vegas, CEBIT, GITEX, κ.α.) την αντίστοιχη περίοδο η έκθεση μεταφέρεται στο πρώτο εξάμηνο κάθε χρονιάς και συγκεκριμένα στις 16-18 Απριλίου 2010.

Ένα ακόμη στοιχείο είναι η μεταφορά της στο εκθεσιακό κέντρο της Helexpo στο Μαρούσι ένα κτίριο που έχει φιλοξενήσει μερικές από τις μεγαλύτερες εκθέσεις στην Ελλάδα, και βρίσκεται στην καρδιά της συγκεκριμένης αγοράς.

Καταχωρήστε τα στοιχεία σας και λάβετε στο mail το προσωπικό σας eTicket, το οποίο θα σας εξασφαλίσει απεριόριστες διελεύσεις στη dte, καθ' όλη τη διάρκειά της!

Εγγραφείτε τώρα στο www.dte.gr και:

• Επισκεφθείτε δωρεάν την έκθεση

• Συμμετέχετε σε κληρώσεις με πλούσια δώρα

• Εξασφαλίστε προτεραιότητα στην παρακολούθηση των συνεδριακών εκδηλώσεων

• Εξασφαλίστε ενημέρωση για όλες τις εξελίξεις του χώρου της ψηφιακής τεχνολογίας

Τιμές γενικής εισόδου:

Εγγεγραμμένοι στο
www.dte.gr: Δωρεάν

Χωρίς εγγραφή: 5€