5th People Management Executive Seminar

Εντός Ελλάδας

Image not found

5th People Management Executive Seminar

Έναρξη 09:00 - Λήξη 19:00
Αθήνα


Μη χάσετε την ευκαιρία να βρεθείτε κι εσείς
ανάμεσα στους HR Leaders και People Managers

Πάνω από τριακόσια στελέχη υψηλών βαθμίδων από το χώρο του HR, line managers, Γενικοί Διευθυντές και CEOs, δίνουν το παρόν κάθε χρονιά σε αυτό το διαδραστικό σεμινάριο που συζητιέται για αρκετό καιρό μετά.

Πώς, οι μάνατζερ των επιχειρήσεων θα καταφέρουν να αποκομίσουν αξία από το performance management και ποιος είναι ο ρόλος των Διευθυντών Ανθρώπινου Δυναμικού και του Management Team στην προσπάθεια αυτή;

Σε αυτά τα ερωτήματα δίνεται απάντηση μέσα από το 5th People Management Executive Seminar το οποίο ρίχνει φως στις παραμέτρους εκείνες που θα συντελέσουν στην ουσιαστική αναβάθμιση των ανθρώπων μεγιστοποιώντας την απόδοση κάθε επιχείρησης.

linkΔηλώστε συμμετοχή


"Power to the people." Ο ανατρεπτικός καθηγητής του Leadership

Hal B. Gregersen
Professor of Leadership, INSEAD

Ποιος είπε πως τα πανεπιστήμια δεν παράγουν πλέον ανατροπές; Ο Hal Gregersen, Professor of Leadesrship στο Insead, προτείνει νέες πρωτοβουλίες για αλλαγή και καινοτομία, απόσταγμα των ερευνών του.

Ο τίτλος του τελευταίου βιβλίου του (2008) "It Starts With One: changing individuals changes organizations", μαρτυρά την έμφαση του καθηγητή στην ενεργοποίηση του μέσου εργαζόμενου, για να πετύχουν τα projects αλλαγής. Η τελευταία του έρευνα, σε συνεργασία με τον management guru Clayton Christensen (Harvard University), κατέγραψε τις γενεσιουργές αιτίες των «ανατρεπτικών (disruptive) καινοτομιών» και οδηγεί στο επερχόμενο βιβλίο του, "The Innovator's DNA".

Παρακολουθείστε την 3ωρη παρουσίαση του Prof. Gregersen, και ανακαλύψτε το DNA της καινοτομίας που κρύβεται μέσα σας, αλλά και σε πολλούς συναδέλφους σας!


Μη χάσετε το Mayo του Performance Management

Andrew Mayo
Programme Director, Centre for Management Development, London Business School
Professor Human Capital Management, Middlesex University Business School
"Among 10 top HR thinkers 2008", Human Resources magazine UK

Το performance management είναι πολύ περισσότερα από ένα σύστημα ετήσιας αξιολόγησης. Στο σημερινό, πολύπλοκο επιχειρησιακό περιβάλλον δε μπορεί να αντιμετωπίζεται ως θέμα ρουτίνας. Πρέπει να αποτελέσει νευραλγική λειτουργία στην καθημερινότητα κάθε μάνατζερ - στο HR ή στο Line.

Το performance management είναι ένα ουσιαστικό εργαλείο για την υποστήριξη, ενεργοποίηση, ανάπτυξη και βελτίωση της αποτελεσματικότητας στελεχών, ομάδων και επιχειρήσεων.

Ο Andrew Mayo αποκαλύπτει όλα όσα θέλετε να ξέρετε. Νέα συστήματα μέτρησης, πώς οι μετρήσεις γίνονται κίνητρο, πώς να κάνετε την «ετήσια αξιολόγηση» ζωντανό εργαλείο, πώς να ξεκινήσετε Performance Management σε δύσκολους καιρούς. Mη χάσετε την ευκαιρία να ακούσετε τον Andrew Mayo αλλά και να συζητήσετε μαζί του.


Jon Ingham
Leading Edge Thinker on Strategic People Management

Στην παρουσίαση του ξεκινά από τη θέση ότι το performance management πρέπει να αποτελεί ουσιώδη λειτουργία κάθε οργανισμού, προκειμένου να μπορεί να επιτυγχάνει τα αποτελέσματα που στοχεύει το business, με άριστη αξιοποίηση των ανθρώπων του.

Με τη βοήθεια των case studies, θα καταθέσει και τεκμηριώσει επτά στρατηγικές προσέγγισης του performance management, που οδηγούν σε αισθητή βελτίωση της επίδρασης του ανθρώπινου δυναμικού στα επιχειρησιακά αποτελέσματα. Ο Ingham χαρακτηρίζεται ως «ένας από τους σπουδαιότερους διανοητές στην Ευρώπη, σε θέματα ανθρώπινου δυναμικού», από το Human Capital Institute.


Εγγραφείτε σήμερα

·         Η συμμετοχή σας κοστίζει €575

·         Μάθετε σήμερα για τις προνομιακές τιμές που υπάρχουν για περισσότερα από 2 στελέχη ανά εταιρεία

linkΔηλώστε συμμετοχή τώρα